UPDATE. Avarie a unei magistrale Apă Canal în zi de 13. Vezi aici zonele afectate

UPDATE. Avarie a unei magistrale Apă Canal în zi de 13. Vezi aici zonele afectate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE Apă Canal a anunțat că lucrările de remediere a avariei pe magistrala Dn1000mm în zona Bisericii Sf. Mina s-au finalizat în jurul orei 19,00. „Imediat după aceasta, au început manevrele specifice de realimentare cu apă potabilă a consumatorilor din cartierul Aurel Vlaicu. La orele 20,00 sistemul de alimentare cu apă potabilă a reintrat în parametrii normali de functionare (debit și presiune), toți consumatorii afectați beneficiau de alimentare cu apă. Continuăm efectuarea spălărilor în rețea pentru asigurarea parametrilor de calitate ai apei, avand in vedere ca manevrele efectuate pentru ridicarea avariei/repornirea sistemului au condus la cresterea turbidității. Mulțumim, încă o dată, pentru înțelegere consumatorilor afectați de sistarea apei potabile și dumneavoastră pentru mediatizare”, a comunicat Apă Canal.


Societatea Apă Canal SA informează că, din cauza unei avarii survenite pe magistrala Dn1000mm, în zona Bisericii Sf. Mina, astăzi, 13 iulie, începând cu ora 9,00, s-a întrerupt alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din cartierul Aurel Vlaicu (arealul cuprins între str.Tecuci – str.1 Decembrie 1918 – str. A.Vlaicu – Cimitir Eternitatea) pentru execuția lucrărilor de remediere.

Personalul societății a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de ridicare a avariei, informează un comunicat remis de societate.

Apă Canal asigură cisterna cu apă în zona str.Alba Iulia c/c str. Podul Înalt. Pentru situații deosebite, cereri de asigurare a cisternei pot fi făcute la dispeceratul societății, la numerele de telefon 0236 463 294 şi 0236 473 380 int.133.

Citit 6153 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iulie 2018 22:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.