Cristian Gîscă a renunţat la şefia Organizației Municipale a PNL Galaţi

Cristian Gîscă a renunţat la şefia Organizației Municipale a PNL Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Comunicat de presă

Astăzi, 18.07.2018, am demisionat din funcția de președinte al Organizației Municipale a Partidului Național Liberal, dar voi continua să activez ca simplu membru în cadrul acestui partid.

De când am fost ales pe această funcție, am înțeles că este una trecătoare și că nu-i pot mulțumi pe toți, dar am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a aduce plusvaloare acestui partid: m-am implicat în reorganizarea municipalei PNL, am adus noi membri, am inițiat acțiuni noi, am participat la întâlniri cu cetățenii și membrii de partid din diferite cartiere ale Galațiului. Am discutat de fiecare dată cu consilierii locali proiectele de hotărâri pe care Consiliul Local Galați urma să le supună votului și am încercat să facem totul în beneficiul gălățenilor.

Nu știu dacă este mult sau puțin ceea ce am făcut în această perioadă de mai puțin de un an de când sunt în fruntea municipalei PNL și recunosc că poate nu am fost suficient de vizibil în relația cu mass-media, dar asta pentru că nu am vrut să mă promovez pe mine, ci am vrut să vin în fața dumneavoastră cu o organizație puternică și unită, care să vă prezinte proiecte concrete și nu povești cu ce se poate face, dar nu s-a făcut pentru că ”așteptam momentul potrivit”.

Am constatat tot mai mult în această perioadă că pentru mulți din cei de pe margine e ușor să comenteze activitatea unuia sau a altuia, dar când vine vorba de propria lor implicare rămân doar la vorbe. Consider că a venit momentul să-i las și pe aceștia să demonstreze că pot face mai mult.

Nu reproșez nimic nimănui, ci doar mie că am rămas atât de mult timp pe această funcție, deși am constatat că e dificil să faci echipă cu unele persoane care fac doar declarații în media și care uneori fac mai mult rău, fără a se implica efectiv în activitatea partidului.

Tot ce vreau să înțeleagă membrii PNL sau simpatizanții acestuia este că fără implicare și acțiuni concrete vom rămâne tot pe margine, iar doar politica anti-PSD fără proiecte realiste nu ne poate aduce nimic bun, poate doar un loc la redistribuire.

Cristian Gîscă

Citit 3913 ori Ultima modificare Joi, 19 Iulie 2018 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.