Noi trei şi-o bâtă de baseball

Noi trei şi-o bâtă de baseball
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce, susţine el, a încasat o bâtă de baseball în cap, de la fostul prieten al actualei sale iubite.

„Ne plimbam ieri pe la blocurile ANL din Micro 13. A apărut băiatul acesta, a scos o bâtă şi m-a lovit cu ea în cap. Îl cunosc, dar n-am mai avut probleme de genul acesta cu el. Odată, mai demult, m-a înjurat de mama pe messenger şi m-am supărat pentru că mama mea e moartă”, ne spune tânărul.

„Ale tinereţii valuri”

„La spitalul nostru, ale tinereţii valuri s-au încrucişat cu un conflict comercial. Problema: apartenenţei bunurilor. Un tânăr de 17 ani s-a internat la Neurochirurgie cu un traumatism cranio-cerebral acut. Primise o bâtă de baseball în cap, exact în zona tâmplei. A scăpat ca prin minune numai cu o plagă. Putea să fie mort”.

„Cauza conflictului – iubirea sa pentru o fată de 18 ani care, cu opt luni înainte, fusese iubirea unui tânăr de 19 ani. Acesta din urmă, nu a putut suporta pierderea bunului sufletesc –  vorbim de dragoste, deci de valori sufleteşti – drept pentru care, cu patru prieteni, care numai au asistat, şi cu bâta, a venit şi l-a lovit în cap pe cel de 17 ani. Iubirea e lucru mare, cugeta Guţă Popândău al lui Topârceanu”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1103 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.