178.500 de lei pentru Festivalul ”Fir Întins 2018”

178.500 de lei pentru Festivalul ”Fir Întins 2018”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ad Libitum Voices sau tenorul Răzvan Săraru, Lidia Buble, Irina Rimes sau Antonia, şi, respectiv, Vunk, Loredana Groza sau Holograf sunt vedetele pe care Primăria municipiului Galaţi şi le-ar dori în concert la Festivalul "Fir Întins", pe 15 august.

Administraţia locală tocmai a lansat o achiziţie publică pentru serviciile de organizare a acestui eveniment, iar ofertele sunt aşteptate până pe 3 august. Valoarea estimată a contractului este de 178.500 de lei cu TVA, iar criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”.

Potrivit caietului de sarcini, municipalitatea şi-ar dori ca festivalul să cuprindă tradiţionalul concurs de pescuit pentru adulţi şi copii „Cupa Familia”, o expoziţie cu profil pescăresc (bărci, echipamente, unelte şi sau accesorii de pescuit pentru agrement) şi un concert încheiat cu un foc de artificii de cinci minute.

Interesantă este lista vedetelor pe care Primăria a trecut-o în caietul de sarcini, la „structura programului artistic”, unde a precizat că şi-ar dori trei concerte susţinute de câte unul dintre următoarele categorii de artişti: Ad Libitum Voices sau tenorul Răzvan Săraru, Lidia Buble, Irina Rimes sau Antonia, şi, respectiv, concert Vunk, Loredana Groza sau Holograf.

Organizatorul spectacolului se va ocupa şi de scenă şi de tehnica necesară, manifestarea urmând să aibă loc în zona dintre Parcul Viva şi Penny Market.

Citit 2807 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2018 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.