Actorul gălăţean Cristi Iacob, jurat la Te cunosc de undeva

Actorul gălăţean Cristi Iacob, jurat la Te cunosc de undeva
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii TV "Te cunosc de undeva" va începe pe 8 septembrie, aducând pe scenă noi talente, dar şi schimbări în echipa juriului. Din această toamnă, actorul gălăţean Cristi Iacob va face parte din juriu, împreună cu Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan.

"Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? "Te cunosc de undeva" este un show cinstit, curat şi vizibil şi am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri", a spus Cristi Iacob, pentru news.ro.

Cristi Iacob îi va pregăti pe concurenţi pe partea de actorie şi, chiar dacă îşi doreşte să fie prieten cu toţi participanţii, va cere multă muncă şi perseverenţă din partea lor. "Nu-mi place suficienţa, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească", a mai adăugat actorul.

Cristi Iacob s-a născut la Galaţi, are 50 de ani şi este actor în trupa Teatrului Mic din Capitală. A absolvit Institutul Naţional de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti în anul 1992 şi a devenit cunoscut prin talentul său actoricesc şi participarea la numeroase spectacole, lungmetraje şi scurtmetraje. La trei ani după absolvire, actorul a obţinut premiul "Makhila de bronz" şi premiul de interpretare, pentru rolul Pepe din filmul "Pepe şi Fifi" (1994). În 2013, Cristi Iacob a primit un premiu special pentru rolul Matei din creaţia "În film la Naşu’". În 2015, la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, Cristi Iacob a obţinut premiul de "cel mai bun actor în rol principal", pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam, în spectacolul "Trei gemeni veneţieni", de Antonio Collalto.

Citit 4459 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2018 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.