Un BMW X5 prefăcut în scrum

 Un BMW X5 prefăcut în scrum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În mai puţin de o oră, sâmbătă noaptea, BMW-ul X5 din faţa blocului C 14, de pe strada Regiment 11 Siret, a fost transformată într-o biată tablă arsă. Iar veştile rele nu se opresc aici: maşinii de lux i s-a dat foc cu bună ştiinţă.

În concluzie, doar asigurarea - dacă există! - l-ar putea salva pe proprietar de o pagubă de 500 de milioane de lei vechi.

Torţă din maşină de lux

Nu au fost artificii, nici alte motive de bucurie – focul care ardea în faţa blocului C 14 din Ţiglina I era de la un BMW transformat în torţă, sâmbătă noaptea, după ce o mână criminală a reuşit să incendieze maşina.

„La ora 1 noaptea, Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă a fost alertat prin 112, în legătură cu faptul că un automobil BMW X5 arde pe strada Regiment 11 Siret, din Ţiglina I. Două autospeciale au ajuns imediat la faţa locului, maşina fiind deja arsă în proporţie de 70 la sută”.

„Pompierii au reuşit lichidarea incendiului în 10 minute, primele cercetări demonstrând că focul a fost pus intenţionat”, declară locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Galaţi.

Cartofi copţi la tablă arsă

Maşina, proprietatea lui Alin Constantin Chitic, nu se ştie dacă  se bucură sau nu de asigurare tip Casco, singura care l-ar putea salva pe cel care acum a rămas cu o tablă arsă în locul automobilului de lux,  în  valoare de 50.000 de lei, după estimarea I.S.U. Paguba este aşadar uriaşă.

Şi dacă automobilul produs de Bayerische Motoren Werke AG (în română, Uzina Bavareză de Motoare SA) costă zeci de mii de euro, în momentul acesta, fosta maşină de lux din Ţiglina valorează chiar mai puţin decât cartofii care i s-au copt în portbagaj, în timpul incendiului.

Citit 3040 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.