Bere, bătaie şi… Reanimare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A băut, a plecat şi a luat cea mai altoită bătaie din viaţa lui. E vorba despre Marinică Chiragic, de 63 de ani, care locuieşte în Zona IC Frimu.

Duminică, în zi de sărbătoare, a mers la bar şi a băut „vreo două beri, nu mai mult”, îşi aminteşte el. După ce a făcut plinul,  şi-a lăsat comeseanul şi a plecat. Respectivul, nemulţumit cine ştie din ce cauză, a venit după el şi l-a pocnit.

„Chiar acolo în faţa barului, îşi aminteşte Marinică Chiragic. Şi i-am zis Ce dai, mă, în mine, n-am băut împreună până acum? După care mi-a dat cu ceva, un băţ, nu ştiu, la picioare şi am căzut. A mai venit unul şi a început şi ăla să dea în mine”.

În stare gravă, bărbatul a fost adus la spital, unde medicii au făcut totul, în puterea nopţii, pentru a-l salva.

„În ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, un domn a avut neplăcuta surpriză ca, după ce a ieşit din localul de pierzanie numit crâşmă, să primească o bătaie care i-a rupt maţul, la propriu”.

„Din păcate, maţul gros, aşa că a făcut şi o peritonită. Doctorii, în miez de noapte, s-au apucat şi au cârpit la maţe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„Victima nu a depus încă plângere. Dacă o va face, vom lua măsurile care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Cristina Tatulici. Dacă se ducea la biserică, nu mai  mânca bătaie!

Citit 668 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.