Receptivitate de la Electrica şi Apă Canal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Electrica a făcut curat la locul de muncă * Apă Canal a închis şanţul * De ce nu  şi un telverde al gospodarului? *

Deşi am scris şugubăţ şi cu duhul blândeţii despre urmele unei lucrări făcute pe strada Roşiori, despre resturile abandonate acolo la terminarea lucrărilor, mai exact pe 22 octombrie, bucăţi de trotuar puse în movilă, acestea au  fost ridicate marţi, deci a doua zi de la apariţia articolului, de către oamenii de la Electrica. 

Este drept, trotuarul a rămas cu o margine neregulată, dar măcar a apărut un spaţiu verde acolo unde a fost asfalt. De îndreptat trotuarul, asta poate o face Primăria, care poate să vadă şi pietrele cubice rămase pe acelaşi trotuar, dar în faţa complexului Ancora. Măcar pentru că e cartierul unde şade şi dl primar…

De remarcat că Electrica a dat dovadă de receptivitate. Şi cei de la Apă-Canal au acoperit în aceeaşi zi şanţul de pe strada Brâncoveanu colţ cu Roşiori. Ne bucurăm că nu scriem degeaba.

Întrebăm însă: nu ar putea înfiinţa Primăria, cea care dă autorizaţiile pentru lucrările societăţilor din oraş, un telefon verde, la care cetăţeanul să poată sesiza, după o săptămână să spunem, toate neregulile rămase după o frumoasă şi necesară lucrare tehnică?

Căci altfel, acestea ori nu sunt văzute de cine trebuie, ori toată lumea ridică din umeri. Singura activitate – cea cu ridicatul din umeri – care nu cere cofinanţare, nici concepţie, nici efort fizic prea mare…

Citit 744 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.