Împuşcat în picior de un coleg

Împuşcat în picior de un coleg
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un agent de pază al firmei WBC Security care asigură paza la Combinatul Siderurgic ArcelorMittal din Galaţi a fost împuşcat miercuri seara în picior. Deşi iniţial acesta declarase că s-a rănit singur, după care a dezvăluit că de fapt fusese împuşcat din greşeală de către un coleg de serviciu.

Potrivit declaraţiei Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, cei doi agenţi de pază se aflau în camera de armament la momentul incidentului.

În timp ce unul dintre aceştia manevra un pistol cu bile de cauciuc, arma s-a descărcat din întâmplare, rănindu-l pe celălalt în picior. Agentului de pază vinovat de accident i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Bărbatul rănit a fost internat la secţia Chirurgie II a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi cu diagnosticul de plagă împuşcată în laba piciorului stâng, dar starea lui generală este bună.

„A fost internat un vajnic apărător al proprietăţii, libertăţii şi persoanei cu drept de port armă de la o instituţie specializată în pază. Bărbatul a fost împuşcat în calcaneu (osul călcâiului n.r.) şi va vedea că este zona care se cicatrizează cel mai greu”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă „Sf. Ap. Andrei”.

În cursul zilei de ieri am încercat să luăm legătura cu directorul firmei de securitate pentru a afla mai multe detalii despre incident, însă acesta nu a fost disponibil.

Citit 1075 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.