Incident în trafic cu maşina poliţiei

Incident în trafic cu maşina poliţiei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un autoturism al Poliţiei Transporturi Galaţi a fost implicat, luni, 24 septembrie 2018, într-un eveniment rutier pe Faleza Superioară. Maşina, neinscripţionată şi având numere de MAI, a intrat în coliziune cu un alt autoturism în zona Parcului Viva, din cauză că poliţistul aflat la volan nu ar fi acordat prioritate.

”Autovehiculul neinscripționat, cu numere de MAI, aparţinând Poliţiei Transporturi Galaţi se deplasa pe Bulevardul Marii Uniri, pe banda unu, iar conducătorul auto, lucrător al Poliţiei Transporturi, nu s-a asigurat la trecerea pe banda a doua şi a intrat în coliziune uşoară cu un alt autoturism. În urma tamponării, au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto s-au prezentat la Poliţia Rutieră pentru a sesiza evenimentul, la scurt timp după producerea acestuia. Ambii conducători auto au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind zero. Ambele autovehicule au asigurare de răspundere civilă auto”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţistul responsabil de producerea tamponării a fost amendat cu 580 de lei pentru neacordare de prioritate şi trei puncte penalizare.

Citit 4063 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2018 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.