Încă o maşină „înghiţită” de asfalt

Încă o maşină „înghiţită” de asfalt
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Atenţie la asfaltul proaspăt turnat după lucrările ISPA, s-ar putea să vă treziţi că vă fuge pământul de sub picioare! *

Faptul că lucrările ISPA din Galaţi întind la maxim nervii şoferilor e deja de notorietate. Însă problemele nu dispar nici măcar după finalizarea lucrărilor.

Faptul că în multe locuri lucrările au fost făcute de mântuială o dovedeşte şi o întâmplare petrecută ieri dimineaţă, pe o străduţă din zona Portului, în apropiere de Inspectoratul Şcolar Judeţean. O maşină s-a prăvălit cu roata din dreapta faţă în groapă, după ce asfaltul a cedat precum coaja unui ou.

„Încercam să dau cu spatele şi deodată maşina a intrat în groapă. Nici nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat, pentru că nu era nicio groapă acolo. Apoi am văzut că asfaltul, proaspăt turnat, a cedat”, a declarat proprietarul maşinii, Dan Enache.

Acesta a luat legătura cu firma care s-a ocupat de asfaltare, VEGA ’93, iar o echipă a venit imediat la faţa locului pentru a remedia situaţia.

„Ştiu că aici era problemă cu o ţeavă. Când am asfaltat, am sunat la Apă-Canal să vină să repare ţeava. Nu au venit. Ne-au zis să asfaltăm aşa”, ne-a declarat maistrul care a participat la asfaltare”.

„Daunele la maşină nu sunt foarte mari, fiind avariat doar scutul, însă proprietarul vrea ca cei vinovaţi să îi acopere paguba.

„Nu e vorba de valoarea daunelor, pot să le acopăr şi eu, dar e vorba de principiu. Cum să asfaltezi dacă ai ţeavă avariată pe dedesubt?”, s-a întrebat retoric păgubitul, Dan Enache.

Explicaţie foto 1 – Asfaltul a cedat sub greutatea maşinii

Explicaţie foto 2 – Cei care au efectuat lucrările ştiau că există o conductă spartă şi totuşi au turnat asfalt

Citit 2278 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.