Un fost angajat din Combinat a vrut să se sinucidă

Un fost angajat din Combinat a vrut să se sinucidă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Motivele familiale l-au determinat pe bărbatul  să-şi pună capăt zilelor *

Ne-am fi aşteptat ca aruncarea în şomaj sau criza să îl fi determinat pe tânărul de 34 de ani să ia decizii extreme. Dar iată că adevărul este altul.

Transporturile şi AFDJ-ul în acţiune

Poliţia Transporturi a fost sesizată în noaptea de duminică spre luni, prin 112 în legătură cu faptul că în apele fluviului Dunărea, în zona Galaţiului, este căzută o persoană care cere ajutor, fiind în pericol înec.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de poliţie, care, împreună cu  marinari din cadrul Administraţiei Fluviale a „Dunării de Jos”  Galaţi  l-au salvat pe gălăţeanul Daniel Eduard M., de 34 de ani, fost lucrător al SC ArcelorMittal SA Galaţi.

A sărit de pe bac

Tânărul încercase să se sinucidă din motive familiale, aruncându-se de pe bac în apele Dunării. Bărbatul a ajuns la Spitalul de Urgenţă Galaţi cu hipotermie, urmând să fie transferat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, în vederea administrării unui tratament de specialitate.

Cercetările Biroului de Poliţie Transporturi Navale Galaţi continuă, în vederea  stabilirii împrejurărilor în care bărbatul a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Citit 1903 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.