Tecuciul rămâne nouă ore FĂRĂ APĂ

Tecuciul rămâne nouă ore FĂRĂ APĂ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În întreg municipiul Tecuci, va fi sistată furnizarea apei potabile, începând de vineri, 12 octombrie, orele 22,00, până sâmbătă, 13 octombrie, orele 7,00, din cauza unei lucrări care vizează cuplarea unei conducte la reţea.

După cum anunţă SC Apă-Canal, în intervalul menţionat, se va lucra la montarea unui cămin pentru vane pentru cuplarea rețelei de apă potabilă în str. Libertăţii colţ cu str. Griviţei.

Executarea lucrării reprezintă o prioritate, având în vedere necesitatea asigurării condițiilor tehnice pentru continuarea  proiectului de investiții derulat de Primăria Municipiului Tecuci, “Reabilitare strada Libertăţii”.

"Pentru a veni în întâmpinarea solicitării Primăriei Tecuci care derulează un proiect de investiţii și pe str. Ştefan cel Mare, în acelaşi interval orar, personalul Departamentului Apă-Canal Tecuci va proceda la montarea unor hidranţi de incendiu pe str. Ştefan cel Mare", se mai arată în documentul menţionat.

Tecucenii sunt sfătuiţi ca, pentru intervalul necesar intervenţiilor, în care robinetele nu vor fi funcţionale, să îşi facă provizii de apă.

Citit 1143 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2018 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.