Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Galaţi a repopulat râul Prut cu circa 150 de kilograme de puiet de peşte. Acţiunea s-a desfăşurat la sfârşitul lunii septembrie, în zona Vădeni de Cavadineşti.

„A fost o acţiune de populare cu material piscicol provenind din ferma noastră proprie de la Maţa Rădeanu. Sperăm ca astfel de acţiuni să devină o tradiţie, în primul rând pentru că reprezintă una din îndatoririle care revin AJVPS prin contractul de gestiune a resurselor acvatice, dar şi pentru că bazinele noastre sunt secătuite, mai ales din cauza braconajului. La această acţiune am populat Prutul cu 45 kg de caras, 45 kg plătică, 35 kg roşioară, 15 kg crap şi 10 kg ştiucă – totul puiet. Până la sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, vom mai face astfel de acţiuni pe Siret şi în canalul magistral, cam în toate apele pe care le avem în concesiune”, a declarat pentru „Viaţa liberă” directorul AJVPS Galaţi, Adrian Alexandru.

Citit 2774 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 01:05

2 comentarii

 • postat de oli Sâmbătă, 13 Octombrie 2018 06:17 5.13.248.*** Link la comentariu
  0
  4

  Bravo , dar vecinii nostrii il vor curenta cind va creste s-au il vom gasii la moldoveni la piata , macar de va face si ei ei la repopularea Prutului la cate balti au

  Raportează
 • postat de pescar Vineri, 12 Octombrie 2018 10:23 89.136.7.*** Link la comentariu
  1
  11

  bravo

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro