Nuntă în familia ”Vieții libere”. Casă de piatră, Alina și Iulian!

Nuntă în familia ”Vieții libere”. Casă de piatră, Alina și Iulian!
Mirii, alături de nașii lor
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Colega noastră, Alina Adriana Stavarache, și alesul inimii ei, Iulian Bunea, s-au decis să își unească destinele și să formeze o familie. Amândoi au căzut de acord că dragostea poate învinge orice, așa că au decis să facă pasul cel mare chiar într-o zi de 13.

Cu pași mici, dar siguri, și-au pregătit în cel mai mic amănunt totul pentru ziua cea mare... 13 octombrie 2018. Ca să ne convingă că totul este real, Alina și Iulian ne-au invitat și pe noi pentru a vedea cât de hotărât spun "Da" în fața ofițerului stării civile. Emoționați, cei doi îndrăgostiți au avut alături familiile, prietenii, dar și pe cei care au ales să le călăuzească pașii, din postura de părinți spirituali, Tudorița și Florin Șaigău. După ce au devenit, oficial, soț și soție, Alina și Iulian au primit și Binecuvântarea preotului la Biserica "Sf. Apostol Andrei".

După ce emoțiile au mai trecut, proaspăta familia a dat startul petrecerii, unde a dansat împreună cu cei care au vrut să-i fie alături la eveniment.

Le urăm "Casă de piatră!" tinerilor căsătoriți și le dorim ca dragostea să îi unească pentru totdeauna și să îi ajute, atunci când le va fi greu, să depășească orice obstacol.

Citit 3654 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.