Alegeri păzite de Jandamerie

Alegeri păzite de Jandamerie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La nivelul judeţului Galaţi, 112 jandarmi vor păzi secţiile de votare pe 21 şi 22 noiembrie şi vor supraveghea ordinea publică în zona celor 81 de secţii date în responsabilitatea Jandarmeriei.

18 jandarmi vor asigura paza şi protecţia transportului buletinelor de vot şi a celorlalte materiale specifice de la Instituţia Prefectului Galaţi spre primăriile din judeţ şi secţiile de votare din municipiul Galaţi cu autovehicule puse la dispoziţie de către această instituţie, acordându-se o atenţie sporită activităţii de predare-primire.

Cereţi cu Jandarmeria la 112

Jandarmii vor fi dispuşi în diferite zone ale judeţului, pentru a asigura intervenţia în situaţia în care liniştea publică ar fi tulburată.

Oamenii legii vor asigura de asemenea paza, protecţia şi măsurile de ordine publică la sediul Biroului Electoral Judeţean Galaţi, iar 20 de cadre ale Jandarmeriei Galaţi vor asigura paza şi protecţia transportului rezultatelor votării de la secţiile de votare din municipiul Galaţi şi de pe raza localităţilor rurale date în competenţa inspectoratului la Biroul Electoral Judeţean Galaţi. Cetăţenii pot solicita intervenţia jandarmilor apelând numărul unic de urgenţă 112.

Campania naţională „Votul ilegal…”

Jandarmii gălăţeni alături de colegii de la poliţie, poliţie de frontieră şi pompieri au participat la campania „Votul ilegal înseamnă închisoare” prin împărţirea de pliante în municipiile Galaţi şi Tecuci, cât şi la Târgu Bujor, Pechea sau alte localităţi din judeţ, prin care au informat cetăţenii despre infracţiunile şi contravenţiile prevăzute de Legea 370 din 2004 pentru alegerea preşedintelui României.

În următoarele zile patrule de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Galaţi vor împărţi peste 500 de pliante cetăţenilor în acelaşi scop.

Citit 651 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.