Galaţiul va avea iluminat festiv personalizat
Foto: Anca Melinte

Galaţiul va avea iluminat festiv personalizat
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Galaţiul nu va mai avea doar ghirlande şi ornamente luminoase închiriate de Primăria, ci un "concept tehnico-artistic personalizat" al beculeţelor care vor împodobi urbea de la zilele municipiului, din noiembrie, de Ziua Naţională a României, de Crăciun, Revelion şi de Paşti 2019.

Primăria municipiului Galaţi tocmai a încheiat un acord cadru cu firma Ilnic Electric, care a câştigat licitaţia pentru „Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea-demontarea instalaţiilor şi echipamentelor de iluminat festiv pentru evenimentele din municipiul Galaţi pentru perioada noiembrie 2018 – mai 2019”, cu o ofertă de 3.171.449 de lei cu TVA, adică aproape 700.000 de euro. Criteriul de atribuire a contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ. Echipamentele şi instalaţiile de iluminat festiv alese de către Primărie în urma prezentării simulărilor vor fi montate şi apoi demontate în termenele stabilite, asigurându-se mentenanţa 7/7 zile, 24/24 h, cu personal specializat, pe toată perioada de funcţionare. 

Asocierea care, în ultimii ani, a iluminat festiv Galaţiul - SC MK Lighting SRL - SC Flash Lighting Services SA, a pierdut de această dată contractul.

Citit 10728 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2018 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.