Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Două accidente rutiere petrecute la interval de câteva ore pe raza judeţului Galaţi readuc în discuţie atenţia şi vigilenţa la volan a conducătorilor auto trecuţi de 60 de ani.

O primă "probă" a neatenţiei a dat-o o şoferiţă de 62 de ani, care conducând maşina pe DJ 252, la Movileni, nu a oprit pentru a da prioritate, odată ajunsă la intersecţia cu DJ 252 şi a tăiat calea unei maşini care circula regulamentar. Într-o încercare de a evita impactul, şoferul celei de-a doua maşini, un tânăr de 27 se ani, a tras brusc de volan şi s-a izbit violent de un cap de pod. În urma impactului, doi pasageri din maşina acestuia, o femeie de 24 de ani şi un bărbat de 35 de ani, au fost răniţi şi duşi la spital. 

Un al doilea restanţier la capitolul atenţie este un gălăţean de 81 de ani, care a provocat un accident în valea oraşului, în apropierea fabricii de ulei. Poliţiştii au constatat că octogenarul, ajuns în intersecţia străzilor Alexandru Moruzzi şi Ana Ipătescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 20 ani. În urma impactului, bătrânul a fost rănit, dar nu a necesitat internarea în spital. Poliţiştii au deschis în ambele cazuri dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1559 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2018 17:26

1 comentariu

  • postat de Cris Luni, 29 Octombrie 2018 17:45 213.233.101.*** Link la comentariu
    0
    2

    Sa avem pardon cati soferi tineri teribilisti mi-au taiat calea in intersectii in care nu aveau prioritate. Si tot soferii tineri care merg pe un drum cu prioritate dar in fata lor la o distanta de 60-70 de metri intra o masina de pe un drum fara prioritate , desi vad masina fac slalom sa ocoleasca masina de parca drumul ar fi numai al lor. E posibil ca din cauza varstei sa nu observe la timp situatia de prioritate dar si mai grav e ca sunt multi tineri sau batrani care nu mai cunosc regulile de circulatie.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.