Galaţiul a fost capitala dansului datorită Andreei Ignat (FOTO)

Galaţiul a fost capitala dansului datorită Andreei Ignat (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Talent fără limite, energie, ritm, emoţii, ambiţie, coregrafii spectaculoase, peste 900 de dansatori proveniți de la 35 de școli de dans din România și Republica Moldova care au făcut performanţă susținuți de cei peste 600 de spectatori într-un maraton de 12 ore de concurs! Pe scurt, o adevărată reuşită, asta a însemnat cea de-a şaptea ediţie a concursului internaţional ”Galatz Fest Dance”. Principala „vinovată”? Artista Andreea Ignat.

”Am avut un vis și s-a împlinit. Mi-am dorit ca, pentru o zi, Galaţiul să devină Capitala Dansului și cu siguranță dorința a devenit realitate! Mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au lăsat să fac totul așa cum am visat de şapte ediții Galatz Fest Dance! Orașul s-a umplut de talent, sute de dansatori din România respectiv Republica Moldova au fost prezenți pe scena Galatz Fest Dance, cărora le mulțumesc din suflet pentru că au acceptat invitația! 

Mulțumesc autorităților locale și sponsorilor care mi-au fost alături, de asemenea mulțumesc publicului prezent”, ne-a mărturisit organizatoarea evenimentului, binecunoscuta artistă Andreea Ignat, cea care, în urmă cu şapte ani, a pus bazele acestui concurs. 

Aşa cum aţi putut afla din „Viaţa liberă”, concursul a avut loc la Sala Sporturilor, pe 20 octombrie. Încă de la intrarea în Sala Sporturilor din Galați participanții au fost impresionați de scena atrăgătoare care îi aștepta, de jocurile de lumini, coregrafiile impecabile făcând din evoluțiile concurenților adevărate show-uri de dans!

Marii învingători

După cum am aflat dintr-un comunicat de presă remis redacţiei, majoritatea participanţilor au caracterizat competiţia drept una frumoasă, grea şi emoţionantă, dominată de profesionalism și fairplay, la care cei mai buni au câștigat. 

Juriul format din specialiști ai dansului - Flavia Mihăşan, asistenta îndrăgitei emisiuni matinale "Neatza cu Răzvan şi Dani", Bruce și Virgil Tăbuș - au căzut de acord asupra marilor învingători: cel mai original coregraf - Monica Tiron, coregrafa ”Școlii de dans Monique” din Bârlad, care va primi un weekend în doi la munte, cel mai bun dansator și câștigător al sumei de 50 de euro - Ștefania Mateescu, parte din Five Crew-București, iar cel mai bun moment al competiției și câștigătorul Marelui Trofeu și al sumei de 350 de euro - “Our Dream”, interpretat de elevele clubului ACS Double D din București.

Mărturii

Adevăratul mare câştigător a fost, însă, dansul, iar asta o dovedesc postările făcute pe pagina de socializare a concursului:

”Galatz Fest Dance a crescut încet-încet, până a ajuns unul dintre cele mai importante și grele concursuri din țară! Totul a fost profi!”.

”Moment minunat, public extraordinar. Atunci când toţi îşi doresc poţi face orice. Dansul ne uneşte, ne face mai buni şi ne dă încrederea că poţi orice doar... dacă vrei şi ai un vis.”

”Indiferent de ora la care dansăm, scena plutește în energie și putere”.

”Galatz Fest Dance. Mult talent. Energie bună. Freamăt. Spectacol. Aglomeraţie. Oboseală. Nervi. Reuşită. Fetele au făcut senzaţie pe scenă”.

„Galatz Fest Dance a fost mai mult decât un concurs de dans… dansatorii au făcut un SHOW pe cinste!”.

Citit 2770 ori Ultima modificare Marți, 30 Octombrie 2018 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.