Pierdut de bonă, găsit de jandarmi

Pierdut de bonă, găsit de jandarmi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un băieţel de numai doi ani şi jumătate şi-a pus pe jar părinţii, dar şi autorităţile, după ce a plecat de lângă bona cu care ieşise în oraş. Copilul a scăpat de sub atenţia femeii în câteva secunde, cât aceasta intrase într-un magazin să îi cumpere ceva. Imediat, bona a alertat poliţia, oamenii legii solicitând sprijinul mai multor echipaje de jandarmi. Militarii au periat zona Micro 19, unde fusese semnalată dispariţia, dar abia după 30 de minute de căutări, au ajuns la un rezultat pozitiv. La capătul troleului, au fost abordaţi de un şofer de autobuz, care le-a spus că în mijlocul său de transport urcase, cu puţin timp înainte, un băieţel cu semnalmentele celui pe care îl căutau. 

"Acesta le-a spus oamenilor legii că a observat în mijlocul de transport un băieţel speriat, motiv pentru care a decis să întoarcă mașina către staţia de capăt, ştiind că aceştia caută un copil. Băieţelul corespundea descrierilor făcute şi a fost luat de către jandarmi care au chemat părinţii la faţa locului", precizează slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi. 

După o plimbare neplanificată cu autobuzul, băieţelul a ajuns în braţele părinţilor, care le-au mulţumit jandarmilor şi şoferului care a ales să îşi întârzie cursa pentru a da o mână de ajutor.

Citit 3167 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2018 21:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.