Spectacol total. Ioana Bulgaru, moment incredibil pe scena X Factor (VIDEO)
Foto: Antena 1

Spectacol total. Ioana Bulgaru, moment incredibil pe scena X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Desculţă, despletită, într-o rochiţă ce imita cămaşa de forţă, pictată cu amprentele unor palme însângerate, gălăţeanca Ioana Bulgaru a urcat ultima pe scena X Factor, dar a oferit ceea ce niciuna dintre cele nouă adversare ale ei nu a izbutit: un moment incredibil de spectacol total, interpretând piesa lui Björk , „It's Oh So Quiet”!

„Ţineţi-vă bine! Vine Ioana! O, Doamne, vai de capul meu!”, așa s-a dat alarma printre concurentele din echipa lui Ștefan Bănică la X Factor atunci când s-a anunțat intrarea în scenă a Ioanei Bulgaru. Adolescenta dispăruse din culise cu câteva minute înainte de momentul ei, pentru a-și face o apariție cu adevărat surprinzătoare. Era desculță, cu un machiaj sugestiv, iar în locul rochiței vesele, cu buline roșii, purta o cămașă de forță, și părul ei, prins în moațe, era acum despletit. Adusă pe scenă de Vlad Drăgulin, Ioana nu a vrut să vorbească, așa că Ștefan Bănică a fost cel care a prezentat-o: “O cheamă Ioana Bulgaru, are 14 ani, iar în audiţii m-a făcut praf!”.

De la primele acorduri ale muzicii, Ioana s-a dezlănțuit și a reușit să îi lase pe toți cei prezenți fără replică. În culise, actorul Mihai Bendeac își făcea cruce repetând: „N-am văzut aşa ceva în viaţa mea. Incredibil! Incredibil!”.

„Nu ştiu ce mai caut aici!”, a mărturisit una dintre concurente.

”Nu pot decât să te aplaud! La doar 14 ani… crede-mă că nu există nici la o vârstă mai înaintată o actriță care să face ceea ce faci tu. Nu-mi mulţumi mie, mulţumeşte-i mamei care te-a făcut! Dacă eu eram în postura de regizor la teatru, deci tu, la 14 ani, fără carte de muncă, mâine erai angajată la teatru! Punct! Fără discuții! Show-ul și ceea ce ai făcut pe scenă este de nota zece! Momentul tău a fost viu, exploziv, singurul moment de show din ceea ce am văzut până acum. Ai fost cu totul altceva, ceea ce este un plus enorm!”, a spus Ștefan Bănică. Misiunea lui era să aleagă dacă o păstrează în echipă pe Ioana, dar pentru asta trebuia să elibereze unul dintre cele patru locuri ocupate deja.

”În mod evident, tu meriţi un scaun!”, i-a spus Carla’s Dreams.

”Să nu uităm că aici e vorba și de spectacol nu numai de voce!”, a punctat Delia.

”Eşti prima concurentă care intră într-un personaj şi nu iese din el”, a remarcat Horia Brenciu.

După o lungă perioadă de gândire, în care, după cum a mărturisit, ar fi preferat să fie împins în fața unui tramvai, Bănică a anunțat: ”Bulgaru Ioana rămâne!”, alegând să elimine o concurentă din Slovenia.

Pentru a rămâne mai departe în concurs, Ioana va trebui să o învingă la duel pe Francesca Hojda, din celebra și numeroasa familie muzicală Hojda.

Citit 16739 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.