Cu „motoru’” prin judeţ

Cu „motoru’” prin judeţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Grup organizat; dar motociclete, nu autobuze, la Hanu Conachi *

N-am reuşit duminică să vedem autobuze pline cu turişti electorali, dar la un moment dat a trecut pe lângă noi, şi anume în mare viteză, o speranţă: ne-au depăşit, i-am depăşit şi ne-au ajuns din urmă un grup de motociclişti: 13 motociclete, din care două purtând câte o pereche, un el şi-o ea.

Haine şi pantaloni de piele, geci de curse, inscripţionate, căşti negre. Fac parte din mai multe asociaţii, dintre care una constituită legal. Câţiva au numere de Galaţi, restul de Brăila.

Au venit de la Galaţi, au oprit la han ca să mănânce şi să se răcorească şi au plecat înapoi spre Galaţi.

Văzându-i în viteză, în şir indian, ne-am zis: nu cumva se duc să voteze pe vreo listă specială? Chiar dacă nu sunt cu autobuzul… Vorbim cu trei, foarte tineri, care spun că se cunosc de mici. Aflăm că fac parte dintre motocicliştii gălăţeni.

Şi ei află de la noi (cel puţin unul dintre ei, care nu se uită la televizor) că… e zi de vot. Da, ne asigură ei, vor vota mai pe seară. Îmi spun şi cu cine vor vota, dar asta-i treaba lor…

Îi întrebăm dacă participă la competiţii. „Nu, că nu vrea primarul din Galaţi, de la evenimentul acela...” Adică de când cu accidentul mortal… Spun că ies mereu în weekend când e frumos, că n-au ieşit în grup la vot.

Comentariu foto: Motoplimbare în zi de alegeri

Citit 1811 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.