Cristina Vasopol, în echipa Deliei la X Factor

Cristina Vasopol, în echipa Deliei la X Factor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cristina Vasopol, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi şi profesoară de canto, va urca din nou pe scena „X Factor” a Antenei 1. Astfel, vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 20,00, va încerca să o convingă pe Delia că merită să rămână în echipa ei.

Aşa cum aţi putut citi deja în ziarul „Viaţa liberă”, Cristina Vasopol s-a înscris în competiţie convinsă de elevele pe care a venit să le susţină la X Factor, şi împinsă de la spate de soţul ei, artistul Valentin Vasopol. „Un balsam pentru sufletul meu”, aşa i-a spus Carla’s Dreams, după ce a ascultat-o cântând, iar Delia i-a mărturisit că i-ar fi plăcut să aibă o asemenea profesoară de canto.

Când Horia Brenciu a întrebat-o în echipa cărui antrenor şi-ar dori să fie, gălăţeanca a răspuns. „Păi, fiindcă în seara asta ai spus foarte multe nu-uri, vreau să fiu în echipa Deliei!”. Iată că dorinţa i s-a împlinit, iar în această seară Cristina Vasopol va lupta cu alte nouă concurenţi pentru a rămâne în echipa Deliei.

Reamintim că Galaţiul mai are o reprezentantă la X Factor, pe Ioana Bulgaru, aleasă în echipa lui de Ştefan Bănică.

Citit 2918 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.