Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cristina Vasopol, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi şi profesoară de canto, va urca din nou pe scena „X Factor” a Antenei 1. Astfel, vineri, 9 noiembrie 2018, de la ora 20,00, va încerca să o convingă pe Delia că merită să rămână în echipa ei.

Aşa cum aţi putut citi deja în ziarul „Viaţa liberă”, Cristina Vasopol s-a înscris în competiţie convinsă de elevele pe care a venit să le susţină la X Factor, şi împinsă de la spate de soţul ei, artistul Valentin Vasopol. „Un balsam pentru sufletul meu”, aşa i-a spus Carla’s Dreams, după ce a ascultat-o cântând, iar Delia i-a mărturisit că i-ar fi plăcut să aibă o asemenea profesoară de canto.

Când Horia Brenciu a întrebat-o în echipa cărui antrenor şi-ar dori să fie, gălăţeanca a răspuns. „Păi, fiindcă în seara asta ai spus foarte multe nu-uri, vreau să fiu în echipa Deliei!”. Iată că dorinţa i s-a împlinit, iar în această seară Cristina Vasopol va lupta cu alte nouă concurenţi pentru a rămâne în echipa Deliei.

Reamintim că Galaţiul mai are o reprezentantă la X Factor, pe Ioana Bulgaru, aleasă în echipa lui de Ştefan Bănică.

Citit 1438 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro