PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea, în acest weekend, la Galați

PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea, în acest weekend, la Galați

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit meteorologilor, acest weekend - 10-11 noiembrie 2018 - va fi în mare parte însorit. Temperatura va atinge valoarea maximă de 16 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 4 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații de circa 10 la sută. Vântul va atinge o viteză de până la 7 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 767 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 77 la sută. (Informaţii preluate din surse online)

Citit 611 ori Ultima modificare Vineri, 09 Noiembrie 2018 14:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro