Supraveghere de Ziua Galaţiului şi de Ziua Naţională. Poliţiştii locali, cu ochii pe neregulile din oraş

Supraveghere de Ziua Galaţiului şi de Ziua Naţională. Poliţiştii locali, cu ochii pe neregulile din oraş

Poliţiştii locali vor participa şi la defilarea de 1 Decembrie Arhiva Viața liberă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

45 de echipaje de Ordine Publică, Intervenţie Rapidă, Control Comerţ şi 30 de echipaje de Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale vor fi în dispozitiv la acţiunile organizate în acest an de Zilele Galaţiului 2018 şi de Ziua Naţională a României.

Oamenii legii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, fluidizarea şi devierea traficului rutier pe rute ocolitoare, interzicerea accesului autovehiculelor neautorizate în zona restricţionată, prevenirea opririlor, staţionărilor şi parcărilor neregulamentare în imediata apropiere a barierelor de restricţie, îndrumarea comercianţilor de mărfuri să parcheze în locurile special destinate autovehiculelor pentru transport marfă, interzicerea comerţului stradal neautorizat din zonă, prevenirea furturilor din buzunare, genţi şi poşete în rândul participanţilor, cât şi a bunurilor expuse la vânzare şi identificarea persoanelor aflate în stare de ebrietate şi/sau recalcitrante, predispuse la provocarea de scandal.

La manifestările organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, pe linie de ordine publică şi siguranţă rutieră, Poliţia Locală va avea dispozitive la Catedrala Arhiepiscopală, Cimitirul "Eternitatea", în zona "Potcoava de Aur", dar şi în locurile unde continuă manifestările prilejuite de Serbările Galaţiului (esplanadă "P-uri" - Faleza Superioară).

În anul Centenarului, Poliţia Locală va participa la defilare cu două plutoane (un pluton de Ordine Publică şi unul al Serviciului de Intervenţie Rapidă). La defilarea de Ziua Naţională a României, plutoanele Poliţiei Locale vor fi însoţite de garda-drapel. De asemenea Poliţia Locală Galaţi va fi prezentă în defilare cu o parte din mijloacele tehnice din dotare (două autospeciale ale Serviciului de Intervenţie Rapidă, două autospeciale de Ordine Publică şi două autospeciale ale Serviciului de Siguranţă Rutieră).

Totodată, alături de poliţiştii locali gălăţeni, va defila, în baza Acordului de Cooperare încheiat de Poliţia Locală Galaţi cu Inspectoratul de Poliţie Cahul, şi un pluton din Republica Moldova, însoţit de garda-drapel şi de două autospeciale din dotare.

Citit 1445 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 20:37

2 comentarii

 • postat de Andreea Vineri, 30 Noiembrie 2018 00:20 86.122.130.*** Link la comentariu
  0
  0

  Credeam că fac supraveghre prin cartiere, nu la defilare...
  Credeam că le e frică de vreo Revoluție acum de Centenar și au intrat în dispozitiv de luptă!
  Să le fie rușine!
  Sperăm ca armata să fie cu noi și data viitoare!

  Raportează
 • postat de vicentiu Joi, 29 Noiembrie 2018 16:52 217.156.52.*** Link la comentariu
  0
  2

  Ce supraveghere fratilor?
  In mijlocul Tiglinei 1, in zona garajelor dinspre gradinita, se fac si acum gratare.
  Dar de scrumbie si carnaciori.
  Ca fumul de scrumbie e sanatos si face bine la plamani.
  Iar carnaciorii fac minuni la ficat.
  Tot pe acolo sunt si cative cetateni certati cu poluarea fonica sau cu activitatile economice legale.
  Conteaza, dar nu prea ordinea publica a politiei locale ..

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.