Surpriză. Cristina Vasopol, invitat special al finalei X Factor (VIDEO)

Surpriză. Cristina Vasopol, invitat special al finalei X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cristina Vasopol, artistă Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" din Galaţi şi profesoară de canto, a urcat pe scena finalei X Factor, dar nu în calitate de concurentă, aşa cum ar fi meritat, ci în postura de invitat special. Totul li s-a datorat finaliştilor X Factor – Ioana Bulgaru, Cristian Moldovan, Ioana Bulgaru şi Bella Santiago.

Cei patru au fost provocaţi de realizatorii emisiunii să facă o surpriză cuiva: să decidă pe care dintre foştii concurenţi l-ar invita să cânte în seara finalei „X Factor”. Cu toţii au fost de acord, prin vot, că nimeni altcineva nu merită mai mult decât Cristina Vasopol. Contactată telefonic, Cristinei Vasopol nu i-a venit să creadă când a aflat şi a ţinut să se asigure că nu-i o farsă. Convinsă că totul este real, a acceptat cu bucurie să revină la „X Factor”. Gălăţeanca a urcat din nou pe scenă şi a interpretat celebra piesă „The Show Must Go On”, a trupei „Queen”.

„Sunt foarte fericită că am fost invitată şi foarte onorată să simt din nou scena sub picioare”, a mărturisit Cristina Vasopol pentru care, viaţa, la fel ca spectacolul, merg mai departe.

Citit 2601 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Decembrie 2018 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.