Crăieşti - Dacia în copac

Crăieşti - Dacia în copac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihai Topală, de 54 ani, din Bârlad, îşi conducea Dacia VL 67 ZAR duminică, la ora 12,55, pe Drumul Judeţean 242, pe raza localităţii Crăieşti.

Şoferul a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat într-un copac de pe marginea şoselei. Şoferul a fost grav rănit - fractură deschisă la coapsa stângă -, iar soţia lui, Jenica Topală, de 52 ani, ocupantă a locului din  dreapta faţă, are leziuni uşoare.

Drumul Judeţean 251 - cu maşina în parapet şi copiii în spital

Gălăţeanca Simona-Gina I., de 32 ani, îşi conducea Skoda Octavia GL 21 YVA pe Drumul Judeţean 251, dinspre Schela către Smârdan, duminică, la ora 14,00. Şi, ca întotdeauna, graba strică treaba…

„Din cauza vitezei prea mari, şoferiţa a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul şi lovindu-se de un parapet”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Doi copii, pasageri în maşină, au fost uşor accidentaţi în urma impactului, micuţii fiind internaţi pentru supraveghere la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Accident mortal pe Drumul European 581

Vineri seară, un accident rutier mortal a avut loc în localitatea gălăţeană Cosmeşti. „Localnica Maria Grigore, de 43 de ani, a traversat neregulamentar, fără să se asigure, Drumul European 581.

Femeia a fost lovită de camionul VR 93 RDG, condus de Cristian Ionicel, de 34 de ani, ea pierzându-şi viaţa în impact”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Accident auto în intersecţie

Gălăţeanul Silviu Stavru, de 21 ani, îşi conducea Dacia GL 91 ART duminică, la ora 19,30, pe strada Doctor Răutu. Un moment de neatenţie a fost suficient pentru ca maşina condusă de acesta să intre în plin într-un alt autoturism.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere detaliază:

„Ajuns la intersecţie cu strada Siderurgiştilor, şoferul nu a dat prioritate Skodei Octavia GL 16 NIA, corect condusă de Alexandru Stanciu, de 18 ani, din Galaţi, nemaiputând evita impactul”.

Cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în alte două maşini, regulamentar parcate, şoferul vinovat alegându-se cu leziuni uşoare în urma accidentului.

Citit 1464 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.