Isterie pe scena Pro Tv. Un gălăţean este plăcerea vinovată a lui Mihai Petre la Românii au talent (VIDEO)

Isterie pe scena Pro Tv. Un gălăţean este plăcerea vinovată a lui Mihai Petre la Românii au talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O sală întreagă i-a scandat numele gălăţeanului Viorel Stănescu, alias Blue Talking, revenit pentru a cincea oară la rând pe scena „Românii au talent”, de la Pro Tv. Şi de această dată gălăţeanul în vârstă de 40 de ani, de meserie agent de pază, s-a dezlănţuit! În focul dansului, a spart cu capul camera care tocmai îi filma, dar incidentul i-a dat, parcă, şi mai multă energie, aşa că, la finalul momentului său artistic, toată sala era pe scenă, dansând alături de el, de Mihai Petre, Andra, Andi Moisescu, Smiley şi Pavel Bartoş.

„Ceea ce fac eu este istorie! Vreau să fac cel mai tare show al anului 2019! O să vedeţi că fac ravagii pe scenă”, promitea Viorel Stănescu, filmat la locul său de muncă, pe un şantier unde este agent de pază.

„Sunt foarte optimist! N-am venit pentru nimic, am venit să-mi fac imaginea mea! La anul voi pleca în Germania. Am vorbit cu Dieter Bohlen, personal, pe Facebook. Mi-aş dori şi o colaborare cu doamna Andra”, a mărturisit, pe scenă, gălăţeanul.

Nici nu începuse bine prestaţia lui artistică şi Mihai Petre a părăsit masa juriului pentru a li se alătura pe scenă lui Smiley şi Pavel Bartoş, care asigurau coregrafia spectacolului încercând să ţină pasul de dans cu Viorel. Andra şi Andi Moisescu, dar şi publicul din sală i s-au alăturat. Pentru Viorel nici n-a contat faptul că s-a lovit când a dat cu capul de una dintre camerele de luat vederi care îl filma şi a spart-o!

„La ce succes ai tu şi la ce ai reuşit  să aduni, astăzi, pe scenă, părerea mea este că vine Dieter Bohlen încoace”, a spus Andi Moisescu. Îi isteria generală, juriul nici nu mai ştia ce are de făcut.

Primele două Da-uri au venit din partea lui Florin Călinescu şi Andi Moisescu.

„Ştiţi că la mine nu-i treaba aşa de uşoară, trebuie să fiu corectă şi de aceea răspunsul meu este Da”, a anunţat Andra, râzând. Moment în care Viorel a îngenuncheat pe scenă şi şi-a făcut cruce.

O sală întreagă scanda „Da! Da! Da”, încercând să-l convingă pe Mihai Petre.  

„Stop – stop - stop! Nu, nu, nu! Totuşi suntem la o competiţie serioasă! Nu pot decât să fiu foarte sincer cu tine şi să-ţi spun că eşti plăcerea mea vinovată din sezonul acesta. De patru ori Da! Felicitări!”, a anunţat, în cele din urmă, Mihai Petre.

De emoţie, gălăţeanul a mai îngenuncheat o dată şi a sărutat scena apoi s-a mai închinat de două ori.

„Viorel este un alt om care iubeşte scena exact aşa cum o iubeşte şi Gigel (Frone n.r.) şi Tarki, şi în esenţă sunt nişte oameni buni”, a tras concluzia Andi.

Viorel a părăsit scena în vreme ce sala îi scanda numele. Nici lui nu-i venea să crească a a primit patru răspunsuri pozitive! ”La trei mă așteptam, dar la Mihai Petre nu mă așteptam! M-a ținut așa în tensiune! E cel mai frumos din viaţa mea! Deci am intrat în marea finală!”, a spus Viorel, chiar dacă s-a calificat doar în etapa următoare!

Noi îi dorim succes!

Citit 4392 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2019 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.