Calendar sexy

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Clubul Femina din Belgia: Clubul Femina al Societăţii Culturale Belgiano-Române Mioriţa din Antwerpen va organiza sâmbătă, 19 decembrie, în localitatea Mechelen, o reuniune de Crăciun.

* Revelion 2010 în Virginia: Sala de festivităţi a bisericii ucrainiene Sfântul Andrei din New Hampshire Avenue, va găzdui pe 31 decembrie, în intervalul orar 21:00 - 04:00, petrecerea de Revelion a bisericii ortodoxe române „Sfânta Cruce" din Alexandria, Virginia, SUA.

* An Nou românesc la San Giorgio în Bosco: Românii din zona Padova sunt invitaţi pe 31 decembrie, la petrecerea nopţii de Revelion într-un restaurant cu specific românesc, la restaurantul San Giorgio din Lobia de San Giorgio în Bosco, evenimentul fiind organizat de Alleanza Romena.

* Calendar cu românce în Spania: Comunitatea Românilor din Spania a elaborat un calendar hot pentru anul 2010 cu cele mai frumoase şi sexy românce. Comunitatea speră ca prin vânzarea acestui calendar să strângă bani pentru un proiect de ajutorare a unui azil de bătrâni din România.

Într-un format de excepţie calendarul cuprinde fotografiile realizate tot de fotografi români din Spania, ca Mihai Petre şi Ionela Elena Ghenade. Fotografa, fostă fotomodel, este actualmente absolventă a două facultăţi: drept şi relaţii internaţionale şi vorbeşte curent şase limbi.

Mihai Petre, autor a două expoziţii fotografice în Spania, este licenţiat în Managementul Resurselor Umane la Academia de Studii Economice din Bucureşti. În aprilie 2008 a renunţat la un job bun la ABN AMRO Bank, emigrand în Spania. 

* Tvetan Todorov, Eugen Negrici şi Jelio Jelev, la Veneţia: În contextul aniversării a 20 de ani de la prăbuşirea regimurilor comuniste în Europa, în aula "Santa Margherita" a Universităţii Ca` Foscari din Veneţia se vor desfăşura în zilele de 17 şi 18 decembrie lucrările colocviului internaţional cu tema „1989-2009: La caduta del Muro di Berlino - Venti anni dopo" / „1989-2009: Căderea Zidului Berlinului - după douăzeci de ani".

Citit 919 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.