Te poţi înscrie la o nouă ediţie "Hai cu noi pe munte!"

Te poţi înscrie la o nouă ediţie "Hai cu noi pe munte!"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

De astăzi până pe 25 aprilie, tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani se pot înscrie pentru a participa la cea de-a VII-a ediţie a proiectului "Hai cu noi pe  munte", organizat de Club "Albatros" Galaţi.

Proiectul, care se va desfăşura în perioada 7 mai – 9 iunie 2019, are ca scop organizarea unui curs de educaţie montană destinat tinerilor care îşi doresc să descopere activităţile montane, să cunoască echipamentul necesar întreprinderii acestor activităţi, să-şi însuşească regulile de conduită pe munte, precum şi să participe la aplicaţiile practice organizate de club. Taxa de participare la curs este simbolică şi constă în rechizite şcolare noi care vor fi donate unui ONG din Galaţi.

„Hai cu noi pe munte!” este structurat în patru cursuri teoretice şi patru aplicaţii practice, în aer liber, dintre care două se vor desfăşura la munte. Participanții vor lua parte la activități de orientare, pregătire a echipamentului, drumeţii, căţărare şi probe surpriză, prin care îşi vor pune în practică cunoştinţele acumulate în timpul cursurilor.

Înscrierile se pot face până pe 25 aprilie, formularul de înscriere fiind disponibil la adresa https://docs.google.com/forms/d/1AB786cpvEesWO0MrvDbvidtIAzA_7RZ-mqm4FVOHSas/edit.

Mai multe detalii şi noutăţi pot fi găsite pe evenimentul „Hai cu noi pe munte 2019” de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/297760884254577/.

Club "Albatros" Galaţi este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, de tineret, fondată în 2006, dar care a existat ca grup informal sau sub alte forme de organizare încă din 1988. Asociaţia dezvoltă proiecte şi activități în domeniile turistice, ecologice, sportive, culturale şi socio-educative şi numără în prezent peste 60 de membri activi.

Citit 1591 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2019 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.