Expoziţie şi dezbatere - ”Pasagerele de odinioară”

Expoziţie şi dezbatere - ”Pasagerele de odinioară”
Nava "Tudor Vladimirescu"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Asociaţia "Galaţi, oraşul meu", în parteneriat cu pagina de facebook Marinarii.ro, cu sprijinul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” din Galaţi, va organiza, în perioada 29 martie - 28 aprilie, o expoziţie de cartofilie şi fotografie intitulată "Pasagerele de odinioară”.

Vor fi expuse 85 de ilustrate (cărţi poştale şi fotografii) din colecţiile personale ale lui Ilie Negrea, George Milea, Valiza cu fotografii (Mihai Blăjuţ), Mioara Slabu, Aurel Sibiceanu, Marinarii.ro (Cristian Gregoretti şi Cristian Munteanu) şi site-uri internet.

Vernisajul va avea loc în data de 29 martie 2019 la ora 11,00, la sediul Complexului Muzeal de Științele Naturii, fiind organizată şi o dezbatere în legătură cu istoria pasagerelor la Galaţi. Evenimentul este, în același timp, şi o activitate de susţinere a reintroducerii navelor de pasageri, ce ar asigura conectivitatea Galaţiului cu celelalte oraşe riverane Dunării. În cadrul evenimentului va fi lansată şi noua siglă a Asociaţiei "Galaţi, oraşul meu".

Citit 1690 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 12:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.