Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

La trei săptămâni după ce indicatorul STOP de la intersecţia străzilor Alexandru Davila şi Maramureş a dispărut, lăsând loc unui pericol imens de accidente, situaţia a fost, în sfârşit, remediată! Aspectul asupra căruia "Viaţa liberă" a scris în ediţia din data de 28 martie, ca urmare a sesizărilor mai multor cetăţeni care locuiesc în zonă, nu cunoscuse nici în dimineaţa zilei de joi, 4 aprilie, nicio modificare. Aşa că am încercat să aflăm de la reprezentanţii Primăriei în cât timp se va soluţiona o problemă care nu necesita mult timp şi investiţii majore. Vestea că serviciile de resort abia aflaseră de lipsa semnului a fost însoţită de promisiunea rezolvării în regim de urgenţă.

"Primăria a fost sesizată ieri (n.r. 3 aprilie) despre dispariţia indicatorului din intersecţia străzilor Al. Davila şi Maramureş. Au fost demarate în regim de urgenţă adresele necesare, astfel că astăzi sau cel târziu mâine (n.r. vineri), indicatorul va fi montat de angajaţii Ecosal", ne-a asigurat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

În mai puţin de o oră, angajaţii Ecosal au ajuns în zona indicată şi au montat, pe stâlpul deja existent, indicatorul menit să îi avertizeze pe şoferii care coboară pe Davila să oprească pentru a evita coliziunile cu maşinile care, de cele mai multe ori, vin în viteză pe Maramureş şi virează stânga pentru a urca spre Mihai Bravu.

Citit 3270 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2019 16:08

2 comentarii

 • postat de rocky Vineri, 05 Aprilie 2019 12:29 193.230.156.*** Link la comentariu
  1
  3

  Stiu intersectia prea bine dar de ce nu facem lucrurile ca lumea pana la capat ?!!! Adica, acolo nu e suficient numai acel indicator STOP care nu prea este observat de unii conducatorii auto ci conform normelor in vigoare e nevoie si de un indicator privind directia drumului cu prioritate, asa cum s-a procedat spre exemplu la gradina publica, intersectia de la teatru Nae Leonard !!! Dar cum noi romanii suntem mai nu stiu cum si ne place sa ne dam mari, iaca am ajuns economic si social unde suntem acum si nu ar trebui sa ne mai mire nimic in privinta asta (apropo de comparatia est-vest).

  Raportează
 • postat de Terente Vineri, 05 Aprilie 2019 10:15 81.12.149.*** Link la comentariu
  4
  6

  Cei din Primarie sunt de o lentoare de nedescris..
  Dar nu inteleg totusi de ce trebuie ca cei de la Ecosal sa monteze indicatoare pe stalpi, iar cei de la Gospodarire Urbana sa taie frunze, de exemplu...?
  E ca la nebuni la noi!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.