Femeie snopită în bătaie de soţ

Femeie snopită în bătaie de soţ

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

O femeie în vârstă de 59 de ani din comuna Măstăcani se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut victimă a unui conflict extrem de violent, cu propriul soţ. Scandalul care a culminat cu o ploaie de lovituri a avut loc în miez de noapte, în locuinţa celor doi, bărbatul, de 58 de ani, lovindu-şi partenera cu pumnii în cap până a lăsat-o fără cunoştinţă. Un apel la 112 a făcut ca la uşa celor doi să ajungă un echipaj medical de urgenţă, dar şi poliţiştii. Femeia a fost preluată în stare gravă şi dusă la Spitalul de Urgenţă, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii legişti apreciind că viaţa i-a fost pusă în pericol. În paralel, soţul agresor a fost ridicat de poliţişti, acesta primind o ordonanţă de reţinere pentru violenţă în familie. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, nefiind exclus ca procurorii să decidă schimbarea încadrării juridice a faptei în tentativă de omor.

Citit 5368 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2019 17:30

1 comentariu

 • postat de Chips Miercuri, 10 Aprilie 2019 15:08 109.166.155.*** Link la comentariu
  1
  4

  Dupa cum spunea seful politiei Bacau, femeia ar trebui sanctionata ca a sunat la 112 in miez de noapte. Pai nu putea si ea sa astepte pana isi incepeau programul politistii din tura de zi?

  Lasand gluma la o parte, astfel de fapte ar trebui sanctionate exemplar. Pentru ca astfel de animale nu au ce sa caute in libertate.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.