Numai în Galaţi! Auchan îţi aduce cumpărăturile acasă în 3 ore!

Numai în Galaţi! Auchan îţi aduce cumpărăturile acasă în 3 ore!
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Galaţiul este, deocamdată, singurul oraş din România în care Auchan a implementat sistemul de livrare la domiciliu a cumpărăturilor în 3 ore. Mai sunt magazine în ţară care livrează, dar în maximum 48 de ore.

În timp ce tu te poţi bucura de timp cu familia, de o ieşire în parc sau la un film cu prietenii, Auchan Galaţi îţi pregăteşte cumpărăturile comandate pe auchan.ro şi le livrează în 3 ore la tine acasă!

Dacă nu ai timp astăzi să vii în magazin pentru produsele tale preferate Auchan, le poţi  comanda online, pe auchan.ro. Trebuie doar să-ţi faci cont de client, după care adaugi în coş produsele pe care le doreşti. Apoi, fie alegi  serviciul Click & Colect, iar Auchan pregăteşte comanda şi tu o ridici din magazin în 60 minute, fie alegi livrarea... unde doreşti tu!

Alegi, comanzi, Auchan Galaţi livrează la domiciliu în 3 ore de la momentul comenzii, în oraşul Galaţi. Serviciul este disponibil de luni până duminică, în intervalul orar 10-22.

Pentru comenzi mai mici de 100 de lei, costul transportului este de 20 de lei. Pentru comenzi cuprinse între 100 şi 200 de lei, transportul costă 10 lei, iar la comenzi de peste 200 de lei, transportul este gratuit.

Produsele disponibile pentru livrarea la domiciliu sunt cele non-alimentare şi alimentare fără necesar de temperatură controlată. Pe auchan.ro sunt prezente peste 18.000 de articole, dintre care peste 12.000 pot fi comandate online.

Paşii pentru a comanda online

- se intră pe site-ul auchan: https://www.auchan.ro/

- se face cont dând click dreapta sus. Tot de acolo se selectează magazinul dorit;

- se caută produse prin secţiunea „Căutaţi produs” sau navigând prin categoriile din meniu;

- se adaugă în coş orice produs aflat în stoc;

- se dă click pe coşul de cumpărături din dreapta sus;

- se selectează metoda de plată (card bancar pentru livrare la domiciliu şi card bancar sau plata la livrare pentru ridicare din magazin);

- se selectează metoda de livrare/ridicare (în cazul livrării la domiciliu, se adaugă adresa);

- se da click pe „Plasează comanda”;

- se introduc datele de identificare card şi se achită comanda pentru livrare la domiciliu;

- clientul primeste un sms şi un e-mail cu confirmare plasare comandă;

- după pregătirea comenzii, clientul primeşte un sms şi e-mail cu menţiunea „Comanda ta este pregătită” şi este contactat şi telefonic pentru a stabili ora de livrare;

- livrarea produselor se efectuează în maximum 3 ore de la emiterea comenzii sau la ora stabilită împreună cu clientul, în orasul Galaţi;

- intervalul de livrare este zilnic 10,00 – 22,00.

- clientul primeşte factura pe adresa de e-mail, după livrare/ridicare comandă.

Citit 24583 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2019 00:07