Cauciucuri şi buruieni în flăcări, pe Centură (FOTO și VIDEO)
Foto: GSDG

Cauciucuri şi buruieni în flăcări, pe Centură (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nori grei de fum iviţi marţi la prânz în cartierul Micro 39B au stârnit panică printre gălăţenii aflaţi în zonă. Fumul, care a putut fi observat de pe bulevardul George Coşbuc, din zona mall-ului, a fost pus iniţial pe seama unui incendiu care ar fi putut izbucni la vreun atelier auto sau alt agent economic de la periferia oraşului care ar fi avut materiale inflamabile.

Din fericire, nu a fost vorba de niciuna dintre ipoteze, pompierii ajunşi la faţa locului concluzionând că sursa fumului şi a focului care l-a genenat era un fost garaj dezafectat de pe Drumul de Centură, unde se aprinseseră mai multe cauciucuri, resturi vegetale şi substanţe inflamabile.

Video: Adrian Zăinescu

"În urma incendiului au ars 25 de cauciucuri şi zece tone de gudron", a precizat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi. Incendiul a fost lichidat fără probleme şi nu s-a extins, neînregistrându-se alte pagube materiale sau victime omeneşti. Pompierii au ajuns la concluzia ca focul a fost provocat de tăierea unor componente metalice fără luarea unor măsuri de protecţie împotriva incendiilor. 

Citit 6939 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2019 00:05

1 comentariu

 • postat de Aad
  Marți, 23 Aprilie 2019 15:26
  70.25.40.***
  Cum poate exista intr-un garaj dezafectat 10(zece) tone de gudron? Intr-un garaj.... Proprietarul raspunde pentru toate cheltuielile (el sau asiguratorul) datorate stingerii incendiului si pentru depoluarea zonei? Dar pentru problemele respiratorii cauzate celor din vecinatate? Oare exista un regulament municipal care prevede asa ceva daca legea nationala nu exista? Distrugera garajelor se impune de mai multa vreme. Nu mai e mult pana cand in Romania totul va deveni "prea tarziu"...
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.