Un şofer beat a făcut prăpăd în Centru

Un şofer beat a făcut prăpăd în Centru
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Mai mulţi proprietari de maşini parcate în plin centrul orașului Galaţi au avut parte de un şoc după ce autoturismele le-au fost avariate de un şofer aflat în pragul comei alcoolice. Impactul în lanţ a avut loc marţi seara, 23 aprilie 2019, în zona Poştei Centrale.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unei maşini cu care se deplasa pe strada Lahovary, a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat o maşină parcată pe marginea drumului. Şoferul şi-a continuat deplasarea şi, odată ajuns în intersecţia cu Nicolae Bălcescu, nu a acordat prioritate şi a acroşat o altă maşină, care circula regulamentar.

Autoturismul lovit a fost mai apoi proiectat în alte două maşini, staţionate, toate vehiculele fiind serios avariate.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au putut doar să constate că şoferul care provocase toate aceste coliziuni se afla într-o stare de ebrietate atât de avansată încât nu era capabil nici să sufle în etilotest. El a fost dus la spital pentru probe biologice şi este acum cercetat penal.

Proprietarii maşinilor avariate vor trebui ori să suporte costurile reparaţiilor, ori să apeleze la poliţa de asigurare a şoferului turmentat.

Citit 7630 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.