Un tren mult prea aglomerat. Ce spune CFR

Un tren mult prea aglomerat. Ce spune CFR
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Tatăl unui elev gălăţean al Liceului Militar de la Câmpulung Moldovenesc ne-a sunat la redacţie pentru a ne sesiza faptul că trenul InterRegio 1831 de duminică, ce circulă pe ruta Galaţi – Cluj Napoca, este supraglomerat şi că toate biletele au fost vândute cu multe zile înainte.

„Nici cu trei-patru zile înainte nu am reuşit să mai găsesc bilet. Nu este prima dată când se întâmplă asta. Trenul IR 1831 este arhiplin mai ales în zilele de început şi de sfârşit de vacanţă, când copiii din pleacă spre Iaşi, Suceava, Cluj, Câmpulung. Dar este foarte aglomerat şi în alte zile. Am sesizat situaţia şi celor de la CFR Călători şi le-am spus că locurile ar trebui suplimentate, dar n-am primit niciun răspuns”, ne-a declarat gălăţeanul.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Adrian Vlaicu, ne-a spus că „tot ce putem face este să le recomandăm pasagerilor să-şi cumpere mai din timp legitimaţiile de călătorie”.

L-am întrebat cu cât timp mai înainte, din moment ce trei-patru zile se pare că nu sunt de ajuns. „Într-adevăr, în perioadele de vârf, cam toate relaţiile sunt aglomerate. Facem toate eforturile să suplimentăm cât se poate de mult parcul actual, dar este posibil să apară şi situaţii de acest fel. Sunt reale şi se întâmplă. Sperăm ca până la sfârşitul anului să suplimentăm cât mai mult parcul actual de vagoane, astfel încât să nu se mai ajungă la astfel de probleme”, a mai spus reprezentantul CFR Călători.

Citit 6050 ori Ultima modificare Vineri, 03 Mai 2019 02:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.