Concursul ShipDX, prima iniţiativă a Asociaţiei Arhitecţilor Navali

Concursul ShipDX, prima iniţiativă a Asociaţiei Arhitecţilor Navali
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Înfiinţată în a doua jumătate a anului trecut la Galaţi, Asociaţia Arhitecţilor Navali are ca principală preocupare sprijinul Facultății de Arhitectură Navală din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” și susținerea studenților acesteia în activitățile lor academice sau profesionale. „Asociaţia Arhitecţilor Navali a fost înfiinţată pentru a ajuta – prin sponsorizări, contracte, donaţii – Facultatea de Arhitectură Navală. Am primit până acum sponsorizări de aproximativ 12.000 de euro, pe care le-am direcţionat spre concursul ShipDX, prima iniţiativă a asociaţiei”, ne-a declarat Costel Iulian Mocanu, preşedintele asociaţiei şi, totodată, decanul Facultăţii de Arhitectură Navală.

Concursul ShipDX este adresat studenților navalişti din anii II și III, pe care îi provoacă să rezolve probleme îmbinând cunoștințele acumulate până în prezent și cercetând, cu sprijinul asociaţiei, noi laturi ale profesiei.

Alături de Costel Iulian Mocanu, ceilalţi membri fondatori ai Asociaţiei Arhitecţilor Navali sunt Liviu Crudu, Dan Drăgan, Leonard Domnişoru, Liviu Gălăţeanu şi Adrian Caramatescu. „Avem încă multe alte cereri de intrare în asociaţie, care vor fi rezolvate în perioada următoare”, ne-a mai spus Costel Iulian Mocanu.

Citit 1058 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.