Willmark şi MC Coco, invitaţi speciali la Summer Parade

Willmark şi MC Coco, invitaţi speciali la Summer Parade
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Mai sunt doar două zile până la cel mai mare spectacol în mişcare din sud-estul României, care va avea loc la Galaţi. Da, vorbim despre Summer Parade, un eveniment ajuns deja la cea de-a treia ediţie. Organizată cu ocazia Zilei Dunării, Summer Parade va aduce în stradă voia bună, distracţia, muzica, dansul, dar şi multă culoare şi talent.

Astfel, au fost deja pregătite cinci platforme mobile, pe fiecare în parte urmând să aibă loc câte un spectacol live la care vor participa artişti din întreaga ţară, dar şi  grupuri de talente, artişti şi performeri ai comunităţii gălăţene.

Adunarea pentru paradă se va face, începând cu ora 18,00, pe strada Domnească, în zona hotelului "Centrum" (fost "Galaţi"), urmând ca totul să se pună în mişcare, spre Grădina Publică, de la ora 19,00.

Gălăţenii pot participa fie ca spectatori, fie să se implice direct lângă una dintre cele cinci platforme, fiecare după preferinţe. Iar de ales au de unde alege pentru că pe strada Domnească vor defila platforma Latino Flavor - susţinută de carismaticul Willmark şi Academia sa de dans în stil brazilian, platforma DiscoMania - susţinută de Antonio Santos şi echipa sa fantastică de dansatori pe muzica lui DJ Bosco, platforma Saxy Clubbing cu MC Coco (Mihai Meiroş), DJ Razz şi senzaţionalul Mr. Saxi "flancaţi" de animatori profesionişti, dar şi platforma Romanian Authentic Vibe, unde responsabil cu voia bună va fi  MC Virgil Tăbuş, căruia i se vor alătura şi dansatorii profesionişti de muzică populară. Cei mici vor fi, cu siguranţă, foarte încântaţi de platforma de poveste, unde MC Mihai Bejan va avea grijă ca personajele de basm şi mascotele să fie pregătite pentru fotografii şi dans.

Aventura pe ritmuri de samba, house, disco şi hore se va încheia, după ora 21,00, în Grădina Publică, unde va avea loc "Talent Battle”.

Dacă la Summer Parade participarea este deja un „must have”, pentru croazierele pe Dunăre nu uitaţi să vă înscrieţi pe site-ul evenimentului, începând de astăzi, de la ora 15,00.

(P)

Citit 4389 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:27