Cel mai mare spectacol din sud-estul României are loc la Galaţi

Cel mai mare spectacol din sud-estul României are loc la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Galaţiul va fi, în acest sfârşit de săptămână, Capitala Dunăreană a României. Timp de două zile, pe 28 şi 29 iunie, vor avea loc mai multe evenimente dedicate Zilei Dunării, cel mai important dintre ele fiind programat vineri, de la ora 18,00, când se dă adunarea participanţilor la Summer Parade.

Timp de câteva ore veţi avea parte de muzică, dans şi voie bună, într-un spectacol unde distracţia va fi la ea acasă. Organizatorul, Galtour Dunărea, a pus la cale o ediţie incendiară la care participă cinci platforme mobile, fiecare având organizat propriul spectacol.

Willmark şi Academia sa vor îmbia lumea la dans pe platforma Latino Lover, Antonio Santos şi DJ Bosco vor avea în grijă DiscoMania, MC Coco (Mihai Meiroş), DJ Razz şi senzaţionalul Mr. Saxi vor da viaţă platformei Saxy Clubbing, iar Virgil Tăbuş va antrena mulţimea la dansuri populare. De asemenea, MC Mihai Bejan va avea în grijă de personajele de basm şi mascotele de pe platforma de poveste.

Aşadar, mai aveţi foarte puţin timp la dispoziţie pentru a da adunarea prietenilor cu care veţi merge la cel mai mare spectacol în mişcare din sud-estul României, unde veţi beneficia, dacă doriţi, şi de picturi pe faţă. Nu uitaţi că platformele se pun în mişcare de la ora 19,00, din zona hotelului "Centrum" (fost "Galaţi"), urmând ca totul să încheia la Grădina Publică, unde va avea loc "Talent Battle”. Nu uitaţi nici de înscrierile online pentru a participa la croazierele de pe Dunăre, care vor avea loc sâmbătă, începând cu ora 10,00.

(P)

Citit 22051 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 18:38