Accident grav la Unitatea de Tancuri din Galaţi

Accident grav la Unitatea de Tancuri din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost adus de SMURD la Urgenţe, miercuri dimineaţă, în stare deosebit de gravă (FOTO 2). Potrivit informaţiilor obţinute de „Viaţa liberă”, în jurul orei 8.30, omul lucra  la înălţime de circa 6-7 metri, la o instalaţie electrică, din incinta Unităţii Batalionului de Tancuri 284 „Cuza Vodă”, de pe strada Crizantemelor.

Informaţii neconfirmate oficial indică faptul că bărbatul nu era militar, ci era încadrat în categoria personalului contractual.  

Coordonatorul serviciului UPU-SMURD Galaţi, dr. Angel Trifan, ne-a declarat că, imediat după accident, colegii bărbatului au sunat la 112 şi i-au acordat primul ajutor. Omul s-a ales cu fracturi craniene, sângerări la nivelul cavităţii toracice şi a splinei. După efectuarea investigaţiilor de specialitate, bărbatul a fost sedat şi pus sub tratament.

Informaţiile privind modul în care s-a produs evenimentul nefericit sunt contradictorii. Sursele noastre susţin că bărbatul lucra, pe treptele superioare ale unei scări, la instalaţia electrică a unui stâlp. Nu se poate preciza însă dacă ieri dimineaţă s-a prăbuşit stâlpul sau doar scara. Sperăm că bărbatul accidentat se va reface sub îngrijirea medicilor.

Deşi personalul prezent la poarta Batalionului de Tancuri a declarat că un purtător de cuvânt va veni să interacţioneze cu reprezentanţii presei, acest lucru nu s-a întâmplat.

De unde concluzionăm că, deşi nu au avut eleganţa să ne comunice acest lucru, autorităţile militare nu au un punct de vedere în acest caz.

Citit 2161 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.