Bibliotecarele donează sânge

Bibliotecarele donează sânge

pixabay.com
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând din 18 iulie, timp de două săptămâni, Biblioteca "V. A. Urechia" a început o campanie umanitară specială! Astfel, bibliotecarii "s-au mobilizat şi vor participa la o acţiune de donare de sânge, atât de necesar celor aflaţi în suferinţă", suntem informaţi printr-un comunicat.

În urma apelului făcut de conducerea Centrului Regional de Transfuzii Galaţi privind deficitul de sânge, bibliotecarii au fost "impresionaţi de drama pe care o trăiesc cei care au nevoie de transfuzii de sânge, iar spitalele nu au cantităţile necesare". Astfel, aceştia - cei mai mulţi fiind femei - se vor duce la Centrul de transfuzii pentru a dona sânge. Ei fac totodată apel la cititorii care frecventează biblioteca să întindă şi ei o mână de ajutor în acest sens.

APEL. Gălăţenii sunt chemaţi să doneze sânge. AFLĂ DETALII

Citit 781 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 11:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro