Certificat cumpărat, dosar penal asigurat

Certificat cumpărat, dosar penal asigurat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În Punctul de Trecere al Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în România, un bărbat, M.G., cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, în vârstă de 33 de ani. Bărbatul conducea un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca Mercedes şi o remorcă marca Schwarzmuller, ambele înmatriculate în România.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un certificat de competenţă profesională pentru transport internaţional de mărfuri. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că în schimbul sumei de 50 de euro a obţinut certificatul de competenţă profesională prezentat la control, de la o persoană ale cărei date nu le cunoaşte.
Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Citit 860 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 18:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro