Copiii, răsfăţaţi de ZIUA MARINEI. Trei zile de distracţie şi surprize pe Faleza Dunării. PROGRAM

Copiii, răsfăţaţi de ZIUA MARINEI. Trei zile de distracţie şi surprize pe Faleza Dunării. PROGRAM
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Trei zile de plimbări cu caiacul pe Dunăre, de festin pescăresc şi mediteranean, plus distracţie pentru toate vârstele şi gusturile gălăţenilor. Toate acestea vor avea loc începând de vineri, 16 august, şi până duminică, 18 august, pe Faleza Inferioară a Dunării, tronsonul cuprins între Biserica Precista şi Parcul Viva.

Dacă de Ziua Dunării gălăţenii s-au bucurat de minicroaziere, de Ziua Marinei vor avea parte de plimbări cu caiacul pe fluviu. Şi nu pentru o singură zi, ci trei zile la rând: 16, 17 şi 18 august!

Aromele mâncărurilor cu specific pescăresc şi mediteranean îi vor atrage pe cei mai pofticioşi în zona de food & drinks care va fi organizată tot pe Faleză. Unde ospăţul va fi completat cu băuturi pe alese, alcoolice sau răcoritoare.

Însă, de departe, răsfăţaţii celor trei zile de petrecere de Ziua Marinei vor fi copiii! Micii gălăţeni vor avea parte de surprize, bucurii şi distracţie cât pentru trei zile de 1 Iunie la un loc! Jonglerii cu foc şi jonglerii pe picioroange, spectacole de magie, ateliere de experimente ştiinţifice şi de creare păpuşi, baloane modelabile, baloane uriaşe de săpun, face-painting, jocuri marinăreşti, o cursă contra-cronometru pe bicicletă, fireşte, cu premii pe măsură pentru campioni, minidiscotecă şi câte şi mai câte, toate sub supravegherea atentă a unor personaje de poveste şi desigur, a unor marinari.

Ca să nu rataţi nimic, iată programul detaliat al evenimentelor!

Citit 7981 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 18:20