Sute de vitezomani, ”arşi” în weekend

Sute de vitezomani, ”arşi” în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A plouat cu amenzi pe străzile din Galaţi la finele săptămânii trecute, când, timp de trei zile, toate radarele Poliţiei Rutiere au fost scoase pe drumurile publice ca să îi depisteze pe cei care au încălcat regimul legal de viteză. Nu mai puţin de 563 de şoferi au fost prinşi în ofsaid, agenţii împărţind tot atâtea amenzi pentru viteză excesivă, valoarea totală a sancţiunilor apropiindu-se de 190.000 de lei. 20 de conducători auto au fost şi mai ghinionişti, şi asta pentru că au dat radarele peste cap. 

"Au fost depistaţi 20 de conducători auto care au depăşit viteza cu mai mult de 50 km/h faţă de limita impusă pe sectorul de drum pe care au circulat, acestora fiindu-le reţinute permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă de 90 de zile", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Printre restanţierii la Codul Rutier depistaţi pe străzile din Galaţi zilele trecute s-a numărat şi un constănţean de 47 de ani, tras pe dreapta la Piscu, din cauză că circula, în localitate, cu 85 de kilometri la oră. Cu această ocazie, agenţii au aflat că viteza nu era singurul păcat al şoferului, acesta având o concentraţie etilică în aerul expirat de 0,84 la mie. În cauză a fost deschis dosar penal. 

Citit 1265 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.