Pesta porcină face ravagii la Grădina Zoologică

Pesta porcină face ravagii la Grădina Zoologică
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pesta porcină africană a ajuns la Grădina Zoologică din pădurea Gârbovele. Autoritățile sanitar-veterinare au primit confirmarea de la Laboratorul de la Bacău, buletinul de analiză confirmând prezența virusului la un porc vietnamez aflat în grija grădina Zoo. Astfel, după primirea confirmării, autoritățile au decis uciderea preventivă a celor 21 de porci vietnamezi de la Zoo. De asemenea, va fi ucis și singurul porc mistreț de la Zoo. Totodată, autoritățile au primit confirmarea și pentru un nou focar in sat Traian, comuna Braniștea, unde, de asemenea, vor fi uciși, preventiv, toți porcii. Vom reveni cu amănunte.

Citit 1978 ori Ultima modificare Miercuri, 14 August 2019 10:43

2 comentarii

 • postat de irs
  Miercuri, 14 August 2019 21:27
  89.136.231.***
  Cum naiba apar focare peste tot in tara. Virusul asta era si pe vremea lui ceausescu dar nu aparea asa in toata tara. E clar ca e ceva facatura si se pune intentionat. Astia plimba virusul peste tot ca sa distruga tot ce inseamna carne in Romania ca sa importam din afara.
  0
  1
  Raportează
 • postat de costel
  Miercuri, 14 August 2019 11:24
  93.122.250.***
  La distrus,la omorat suntem primii ! La prevenit ultimii !! Ma uit la televizor si vad saracii ursi cum ,rupti de foame ,invadeaza localitatile !! Nimeni dintre cei care vorbesc la TV nu si-a pus problema sa propuna verificarea cheltuirii sumelor alocate pentru hrana animalelor salbatice ! Sunt convins ca daca s-ar face o verificare se va constata ca sumele nu au fost cheltuite pentru hrana animalelor ! Dar oamenii de bine,propun uciderea animalelor !!!!
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.