Picior sfâşiat în explozia unui glonţ

Picior sfâşiat în explozia unui glonţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ghinionul nu l-a ocolit pe un băcăuan care tocmai făcea o faptă bună * Din curtea casei concubinei, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, unde medicii au intervenit prompt pentru a-l ajuta *

Un bărbat de 33 de ani din Bacău s-a hotărât, sâmbătă după-amiază, să dea o mână de ajutor în gospodăria concubinei, din Suhurlui. A strâns la un loc un morman de frunze şi alte gunoaie, după care le-a dat foc.

Nu şi-a dat seama - ceasul rău, pisica neagră - că printre gunoaie se nimerise şi un glonţ. La contactul cu focul, piesa de muniţie a explodat, provocându-i bărbatului o rană gravă la picior.

Din păcate, omul aflat în convalescenţă a declarat că nu doreşte să vorbească cu presa. Medicii au intervenit prompt şi au făcut totul pentru a se asigura că daunele provocate la nivelul gambei vor avea consecinţe cât mai mici.

Armă deţinută legal

„Proprietarul gospodăriei în care s-a petrecut incidentul deţinea, cu acte în regulă, o armă şi muniţia aferentă. Urmează să se stabilească modul în care glonţul a ajuns în grămada de gunoi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, scms. Ştefan Gohoreanu. 

„Niciodată nu ştii ce e înăuntru”

„Pacientul din Suhurlui a fost adus cu o plagă împuşcată delabrantă la nivelul unui membru inferior. A dat foc gunoiului din curte, prin care se afla şi un cartuş, încărcat nu cu alice, ci cu glonţ”.

„Ce căuta glonţul în gunoi rămâne o întrebare la care vor răspunde Dumnezeu şi Procuratura. În tot cazul, mirarea bietului om a fost urmată de neplăcerea de a constata că plaga pe care o suferise era destul de gravă”.

„Atenţie deci, pentru că nu ştii niciodată ce se găseşte înăuntru (evident, ne referim la grămada de gunoi)”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.   

Citit 1340 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.