Protest în faţa Primăriei
Foto: Anca Melinte

Protest în faţa Primăriei
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Marian Oancea a protestat ieri în faţa sediului Primăriei Galaţi, al cărei chiriaș este, cerând să intre în audienţă la primar. Cetăţeanul spune că locuieşte din 1996 într-o locuinţă socială de pe strada Ion Creangă nr. 9. Acum doi ani, când a solicitat reparaţii la unul dintre pereţii locuinţei, a fost sfătuit să solicite o expertiză. Directori din cadrul Primăriei i-ar fi spus că expertul a propus demolarea clădirii, dar că ar fi posibilă şi consolidarea, decizia aparţinând primarului. Oficial, nu a primit vreun document din care să reiasă că locuinţa va fi demolată, însă chiriaşul a semnat deja un document notarial prin care îşi asumă riscurile de a locui într-un imobil cu probleme: „Vreau să merg în audienţă la dl primar să-mi rezolve problema. De ce să-mi demoleze casa, dacă se poate consolida? Mai ales că am investit în acea casă, am tras gaze. La bloc nu pot să mă mut, nu mi-aş permite să plătesc întreţinerea”, ne-a declarat. Marian Oancea s-a înscris pentru o audienţă pe 12 august 2019, însă nu poate aștepta să-i vină rândul, fiindcă trebuie să plece în Marea Britanie, unde munceşte. Soluţia pe care o va oferi Primăria în acest caz ne va fi comunicată şi nouă.

Citit 4508 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 20:07

4 comentarii

 • postat de ceatean
  Vineri, 06 Septembrie 2019 14:38
  136.255.148.***
  Credeti ca est singurul car a investit in casaele primariei????? o groaza de chiriasi au investit in casele pe care primaria avea obligatia sa le intretina. Nu numai ca nu au predat casele in conditii de locuit, au pretentia sa investim fara nici o dovda in aceste imobile . DA. D-nul Oancea are o atitudine normala si fireasca, intrucat legea locativa este incalcata de primaria Galati in mod flagrant. Primaria trebuie sa predea locuinta in conditii de locuit normale si trebuie sa o intretina. Toti chiriasii din Galati ar trebui sa fie pe treptele primariei si sa oblige , prin instantelel de judecata sa repare aceste cladiri. Si nu cred ca le-ar pasa de instanta , trebuie obligati de noi care ii platim ,ORI SA NE DEA SALARIILE INNAPOI ORI SA ISI FACA TREABA. Cunosc familie care de 8 ani asteapta si i se promite de fiecare data ca se va interveni asupra cladirii inchiriate. Este un caz si nu singurul bun de mediatizat, cum in fiecare an, incepand cu 2009 se promite cate ceva. Nici in 2019 nu s-a luat nici o masura.Oare ce se va intampla la un cutremur???????????????Atunci se va proceda ca in cazul lui Dincă, Colectiv.... etc. De aceea toti trebuie sa plateasca pana la o tregedie.
  3
  1
  Raportează
 • postat de Adi
  Vineri, 06 Septembrie 2019 08:55
  5.2.205.***
  Nu mai bine pleci in Marea Britanie si ramai acolo decat sa te umilesti aici pe scari?
  5
  8
  Raportează
 • postat de Eu
  Vineri, 06 Septembrie 2019 08:23
  81.12.239.***
  Lucreaza in Marea Britanie dar nu-si permite sa plateasca intretinerea la un apartament??!!! Daca lucreaza de ce ii trebuie acordata locuinta sociala?
  4
  12
  Raportează
 • postat de Afon
  Vineri, 06 Septembrie 2019 07:25
  82.79.132.***
  Un pic penibil, domnu'....
  0
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.