Călători puşi în pericol într-un autobuz vandalizat

Călători puşi în pericol într-un autobuz vandalizat

Facebook - ProFM LiderFM
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
4 comentarii

După incidentul petrecut pe 28 august, când în interiorul unui autobuz 105 a fost pulverizat spray cu piper, un alt gest revoltător s-a produs duminică seara. De această dată, un autobuz de pe linia 18, aflat în staţie la „Modern”, a fost vandalizat, iar călătorii au fost puşi în real pericol.

Potrivit directorului general al SC Transurb SA, Mihai Cadinoiu, totul s-a întâmplat din cauza unor tineri care au avut o altercaţie în autobuz. Unul dintre ei a coborât, a luat o piatră de pe caldarâm şi a aruncat-o după celălalt, numai că a nimerit în autobuzul a cărui uşă era deschisă. Vestea bună este că piatra nu a lovit sau rănit pe nimeni, însă a spart geamul de protecţie care delimitează culoarul de scaune. Şoferul a fost alarmat la auzul zgomotului puternic, însă important este că nici cioburile nu au rănit pe nimeni. Conducerea Transurb a retras imediat de pe traseu autobuzul şi a montat un geam nou. Însă paguba a rămas, la fel şi îngrijorarea că oamenii din mijlocul de transport ar fi putut fi accidentaţi!
„Facem apel la civilizaţie din partea gălăţenilor şi ne dorim ca forţele de ordine să ne sprijine în aceste situaţii. Mai ales că în toate staţiile de transport public local au fost instalate camere de luat vederi. Ne gândim ce se va întâmpla în viitorul apropiat, când vor intra pe trasee noile autobuze. În momentul de faţă avem o reală problemă cu tăiatul tapiţeriei scaunelor, cu scrijelirea spătarelor, a barelor de susţinere. Este adevărat că în noile autobuze vom avea camere video şi ne va fi mai uşor să-i identificăm pe cei ce săvârşesc asemenea fapte. Însă până la urmă este vorba de respect faţă de bunuri publice cumpărate din banii noştri”, ne-a declarat directorul Transurb.

Citit 2671 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 18:44

4 comentarii

 • postat de Pentru domnul / doama UBSD (una bucata Social Democrat) Marți, 10 Septembrie 2019 21:20 5.13.132.*** Link la comentariu
  0
  0

  acel "m-ai ales", ma bantuie si acum, comentariul era deja trimis dar citand un mare om "nu e capatul lumii"!

  Raportează
 • postat de Pentru domnul / doama UBSD (una bucata Social Democrat) Marți, 10 Septembrie 2019 21:07 5.13.132.*** Link la comentariu
  1
  0

  Mi-a placut foarte mult cum ati adus in discutie politica, m-ai ales ipoteza "daca era bebeluș care stătea în brațe la mă-sa??? Nu l-ar fi omorât???", excluzand ca viata acelei mame, acelei femei ar fi fost importante, sau orice viata de asemenea. Oricine, ar fi putut suferii daune grave si ar fi fost acelasi nivel de gravitate pentru ca SURPRINZATOR: Orice viata este importanta.
  -Ăsta este comportament specific unei bune părți dintre tineri, care sunt frumoși, liberi, anti-PSD-iști ("of course")!- Cea mai frumoasa parte! Dar amandoi stim, la fel ca locuitorii acestui oras, ca acest comportament este datorat mediului in care omul a fost crescut si cum s-a dezvoltat. Sincer, nu toata lumea a avut un exemplu de urmat avand in vedere circumstantele de unde a pornit orasul Galati si ce situatii erau atunci si inca sunt, pentru ca inca este de lucrat.
  Primarul a facut o treaba buna "renovand" orasul, cum s-a putut, este imbunatatit. Mereu se poate mai bine dar este un progres.
  Se poate ceva mai bun, iar cand calatoriti cu autobuzul (daca prin minune nu va permiteti masina- ca noi care avem 2 job-uri si mergem si la facultate sau avem familii si suntem singurii care ii pot sustine) este frumos sa ai un mijloc de transport curat - m-ai ales ca inevitabil stai in picioare dupa 10 ore de munca ca esti tanar, frumos, liber , anti-PSD si sigur e cineva venit de la cumparaturi cu 3 pungi mari si trebuie sa stea jos.
  Dar impecabil tot comentariul! Mi-a placut si sper din tot sufletul sa nu fim toti la fel de nepasatori si ignorati ca dumneavoastra "Una Bucată Social-Democrat".

  Raportează
 • postat de UBSD (Una Bucată Social-Democrat) Marți, 10 Septembrie 2019 12:01 95.76.3.*** Link la comentariu
  4
  9

  Este ora prânzului și niciun comentariu. Dacă era ceva legat de PSD, ar fi fost o ploaie torențială de ipocrizii...

  Ăsta este comportament specific unei bune părți dintre tineri, care sunt frumoși, liberi, anti-PSD-iști ("of course")! Măcar să facă și ei o faptă bună și să utilizeze prezervativul de fiecare dată pentru a priva omenirea de o altă podoabă bipedă de Neanderthal. Forma de viață este minoră sau majoră??

  Cât de handicapat mintal să fii încât să iei o piatră și să arunci spre cineva într-un mijloc de transport public?!?! Dacă rata geamul și nimerea în capul unui bebeluș care stătea în brațe la mă-sa??? Nu l-ar fi omorât??? Dincolo de asta, din prima fotografie se observă că este după-amiază și că autobuzul este în stația de pe trotuarul cu Modern. Deci nu este 2-3 noaptea, pe o stradă de la marginea orașului („capătul lumii”), pe unde mai trece o mașină ca să șteargă praful de pe jos cu roțile! Nu s-a găsit niciun polițist sau un bărbat mai cu mușchi care să-l imobilizeze pe dobitoc????? Probabil că toți se uitau gură-cască, iar unii râdeau - „Ha-ha-ha, o spart jeamu!!”. Ce nație minunată...

  Mare băbălău mai este și primarul ăsta ce vrea să schimbe fața orașului și să vă doteze cu mijloace moderne de transport public! Meritați să mergeți cu aceleași rable cărora le cedează motorul și frânele în mers!!

  Popor format în mare parte din babuini! Eu sunt în cel mai bun caz euro-sceptic, dar vă spun că NU aveți ce căuta în ue, Schengen sau NATO!!! Toți au niște valori și știu să se comporte civilizat! Voi meritați să fiți groapa comună a ue și a Rusiei! Stați liniștiți, deja arătați ca o groapă de gunoi! Nu degeaba nu vă bagă străinii în seamă și vă privesc cu dispreț și superioritate!

  Raportează
 • postat de C.P. Ulici Marți, 10 Septembrie 2019 10:32 84.117.43.*** Link la comentariu
  3
  16

  Poate cineva să răspundă ce căuta o piatră pe caldarâmul de la Modern, în buricul târgului, în anul de grație 2019, într-un oraș care se vrea european ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.