Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Primăria municipiului Galați informează că a început campania de toamnă de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. Astfel, într-o singură zi, prin intermediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat, din cadrul Primăriei, au fost ridicate şapte mașini. În alte şapte cazuri, proprietarii sau deținătorii legali ai acestora s-au conformat somațiilor primite, informează Biroul de presă al Primăriei, într-un comunicat în care se precizează că, până la ridicarea efectivă a unei mașini abandonate pe domeniul public, există proceduri legale care trebuie respectate și care necesită un timp mediu de aproximativ patru luni. „În plus, alte 30 de mașini ar urma să fie ridicate de pe domeniul public în perioada imediat următoare, fiind în analiză, în momentul de față, în urma sesizărilor venite din partea gălățenilor sau a celor din partea echipelor Primăriei aflate pe teren, aproximativ 300 de autovehicule”, se mai afirmă în comunicatul citat.

Pe parcursul acestui an, în municipiul Galați, au fost ridicate 60 de astfel de vehicule. Anul trecut s-au ridicat 49, în 2017 – 71, în 2016 – 31, în 2015 – 11, în 2014 – 21, iar în 2013 – 5.

Sesizările privind vehiculele abandonate pe domeniul public pot fi făcute la sediul Primăriei, din str. Domnească nr. 54, la Registratură, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau utilizând aplicația Galati City App. De asemenea, sesizările se pot transmite și către Poliția Locală, la numărul de telefon 0236 955, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau utilizând formularul online dedicat petițiilor care poate fi găsit pe siteul www.politialocalagalati.ro.

Citit 1519 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 00:48

1 comentariu

 • postat de Irina Marți, 17 Septembrie 2019 13:01 23.129.64.*** Link la comentariu
  3
  3

  Pe strada Brailei, la banci...mai exact in parcarea de langa ING Bank sunt o multime de masini abandonate. Se vede pe ele ca sunt cu jantele pe pietrisul din parcare, avand cauciucurile lasate, desumflate, sunt pline de mizerie, de praf, semn ca nu au mai fost folosite demult. Poate ca ar trebui sa se intereseze cineva.

  Iar in legatura cu sesizari facute catre sesizari@primariagalati.ro sau catre politialocalagalati nu cred ca are rost, fiindca din cate am mai auzit pe la unii, oamenii au mai facut sesizari cu privire si la alte lucruri(probleme) si nu s-a deranjat nimeni sa rezolve treburile(nici primaria, nici pol. locala)...semn ca omul simplu nu are nicio sansa, oricate sesizari ai face. De ce nu face sesizari, chiar Viata Libera, poate voi aveti mai multe sanse, fiind un ziar de interes local, un ziar de for public, cu mai multa vizibilitate, voi fiind o societate comerciala cu vizibilitate, cu notorietate?

  Daca va duceti, pe strada Brailei, la banci, in parcara "improvizata"(neasfaltata, neterminata) de langa ING Bank, acea parcare cu pietris pe jos, veti vedea o multime de masini prafuite, mizerabile, cu rotile care stau pe jante, fiindca au cauciucurile sparte sau desumflate, semn ca nu au mai fost folosite demult. Faceti o "cercetare" editorialista la fata locului si poate iese si un articol din asta...si poate ca veti sesiza voi acele masini, daca sunt abandonate. Mai ales ca este o artera importanta, iar parcarea e fix langa banca ING, fix langa bancile foarte frecventate de popu latie.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.