Campania de toamnă la „culesul” maşinilor abandonate

Campania de toamnă la „culesul” maşinilor abandonate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că a început campania de toamnă de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. Astfel, într-o singură zi, prin intermediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat, din cadrul Primăriei, au fost ridicate şapte mașini. În alte şapte cazuri, proprietarii sau deținătorii legali ai acestora s-au conformat somațiilor primite, informează Biroul de presă al Primăriei, într-un comunicat în care se precizează că, până la ridicarea efectivă a unei mașini abandonate pe domeniul public, există proceduri legale care trebuie respectate și care necesită un timp mediu de aproximativ patru luni. „În plus, alte 30 de mașini ar urma să fie ridicate de pe domeniul public în perioada imediat următoare, fiind în analiză, în momentul de față, în urma sesizărilor venite din partea gălățenilor sau a celor din partea echipelor Primăriei aflate pe teren, aproximativ 300 de autovehicule”, se mai afirmă în comunicatul citat.

Pe parcursul acestui an, în municipiul Galați, au fost ridicate 60 de astfel de vehicule. Anul trecut s-au ridicat 49, în 2017 – 71, în 2016 – 31, în 2015 – 11, în 2014 – 21, iar în 2013 – 5.

Sesizările privind vehiculele abandonate pe domeniul public pot fi făcute la sediul Primăriei, din str. Domnească nr. 54, la Registratură, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau utilizând aplicația Galati City App. De asemenea, sesizările se pot transmite și către Poliția Locală, la numărul de telefon 0236 955, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau utilizând formularul online dedicat petițiilor care poate fi găsit pe siteul www.politialocalagalati.ro.

Citit 1779 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.